ROBOTBRAG 2024! Find din rute med robotter.

Kathrine Viskum Rasmussen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 73.

ROBOTBRAG 2024 hos Teknologisk Institut

ROBOTBRAG 2024! Find din rute med robotter.

Find inspiration til, hvad der kan lade sig gøre med robotteknologi - og hvordan du bedst når i mål med ambitionerne. Kom gratis til ROBOTBRAG og DIRA Business den 30. maj 2024 klokken 09:00-16:00 hos Teknologisk Institut i Odense.
 

  • Oplev nutidens og fremtidens robotter

  • Kom i dialog med uvildige robot- og automationsspecialister fra Teknologisk Institut, som kan hjælpe jer med at finde den rette kombination af robotteknologi til jeres virksomhed

  • Mød et hav af leverandører til DIRA Business - et udstillingsvindue for robotbranchen

  • Netværk med de vigtigste aktører i robot-Danmark

  • Find den rette vej i robotlandskabet med nyeste viden om robotter på vores forskellige konferencespor

... og meget mere!
 

-

Find din rute med robotter

Robotter og automatisering står højt på agendaen i danske virksomheder, men mange virksomheder efterspørger viden, om hvad der kan lade sig gøre, og hvordan de når i mål.

Forsyningskriser, klimaforandringer og kunstig intelligens i raketfart. Der er mange forskellige dagsordener og nye lovgivninger, som skal tages i betragtning, når man træffer investeringsbeslutninger om robotteknologi. Beslutninger, som også kræver, at man har et opdateret billede af, hvad robotteknologi er i stand til anno 2024.

Torsdag den 30. maj 2024 inviterer Teknologisk Institut og DIRA derfor danske virksomheder til den årlige robotfest ROBOTBRAG

Du kan her få syn for morgendagens produktions- og robotteknologi, starte en dialog med uvildige automationsspecialister, møde robotindustriens førende udviklere og forhandlere. Altsammen for inspirere Danmarks virksomheder med robotteknologiens mange muligheder og gevinster – og ikke mindst at hjælpe dig med at finde den rette vej i robotlandskabet, så du undgår faldgruberne.

Som noget nyt i år har Teknologisk Institut inddelt sine tre robotinnovationshaller efter en række udvalgte temaer, hvorudfra de står klar til at inspirere og rådgive: Robotter til produktion (og genproduktion), hospitaler, forsvar, rumfart og andre opgaver uden for fabriksgulvet.

Fredag den 31. maj 2024 fortsætter robotfesten - dog med en lidt lavere gennemsnitsalder

Her kan elever fra folkeskoler og erhvervsuddannelser, studerende fra akademier og universiteter samt deres undervisere fra hele landet tanke inspiration til ROBOTBRAG-læringsdag, hvor også robotvirksomhederne kan møde fremtidens arbejdsstyrke.

Vi ser frem til en robotfest med dig som gæst!
 

 

 

-


Program


Udover at kunne gå på optagelse blandt et hav af robotinstallationer, byder dagen også på et væld af konferenceoplæg, hvor både eksperter og virksomheder vil dele viden og erfaringer.

Vi offentliggør programmet i løbet af foråret. Hvis du vil have besked, når det lander, så tilmeld dig vores robotteknologiske nyhedsbrev her.


Åbningstider


Dørene er åbne den 30. maj 2024 i tidsrummet klokken 9:00-16:00


Sted


Teknologisk Institut
Forskerparken 10F
5230 Odense M


Mad og drikke


Vi serverer gratis baristakaffe og brunsviger, og der vil være mulighed for at købe frokost i en madbod, hvis sulten når at melde sig.


DIRA-festmiddag


I forlængelse af ROBOTBRAG og DIRA Business inviterer DIRA til festmiddag den 30. maj 2024 klokken 17:00-21:30 på Artemisia ved DOK5000.

Her vil robotbranchen mødes til et festligt arrangement i automationens tegn, hvor du har rig mulighed for at netværke med dine kollegaer og fremtidige samarbejdspartnere.

Det er også her, at DIRA Teknologiprisen 2024 vil blive overrakt til en virksomhed, som har udviklet et nyt og unikt produkt.

Festmiddagen koster 995 kroner (eksklusiv moms), og tilmelding er bindende pr. 1. maj 2024.

For henvendelser vedrørende DIRA-festmiddag, kontakt Stine Jensen på stjn@teknologisk.dk.

Tilmeld dig DIRA-festmiddag her »


Book en stand

​​

Du kan stadig nå at få en plads som udstiller til ROBOTBRAG og DIRA Business 2024 den 30.-31. maj 2024. Du skal blot sende en mail til info@dira.dk.

Men du skal ikke vente længe med at booke en plads, da standpladserne er tæt på udsolgt.

Pressehenvendelser

​​

Samuel Brøgger
Seniorkommunikationskonsulent
72 20 17 66
lsbr@teknologisk.dk


 


 

-


 

-