ROBOTBRAG-læringsdag 2022! Velkommen til fremtiden.

Steen Harder Ulrichsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 97.

-

ROBOTBRAG-læringsdag 2022! Velkommen til fremtiden.

ROBOTBRAG - som arrangeres af Teknologisk Institut og Dansk Robot Netværk (DIRA) - fortsætter sidste års succes med en dedikeret læringsdag udelukkende for elever fra ungdomsuddannelser, studerende fra akademier og universiteter samt deres undervisere fra hele landet.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen! Det finder sted fredag den 6. maj 2022 klokken 9:00-13:30 hos Teknologisk Institut i Forskerparken, Odense.

Her kan fremtidens arbejdsstyrke komme ind og snuse til den teknologi, som vil komme til at præge deres arbejdsliv, og møde de virksomheder, der efterspørger deres arbejdskraft. Dagen vil samtidig give ny viden og inspiration til de undervisere, der skal udruste de unge til fremtiden.

Kom og vær med til et brag af en læringsfest!
 


Elever og studerende vil kunne…

  • Se og prøve robotter i mange afskygninger
  • Møde potentielle (praktik)arbejdsgivere på en gåtur rundt blandt udstillerne
  • Tanke op på nyeste viden om robotter til konferencen

Tilmelding

Program og tilmeldingslink kommer snart, men har du allerede nu spørgsmål, kan du kontakte Steen Harder Ulrichsen fra Teknologisk Institut på 72 20 29 97 eller shu@teknologisk.dk.

Sted

Teknologisk Institut
Forskerparken 10
5230 Odense M

 

 

-