ROBOTBRAG-læringsdag 2024! Velkommen til fremtiden.

Steen Harder Ulrichsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 97.

ROBOTBRAG-læringsdag hos Teknologisk Institut

ROBOTBRAG-læringsdag 2024! Velkommen til fremtiden.

Teknologisk Institut og DIRA samler robotnysgerrige elever, studerende og deres undervisere til en øjenåbnende læringsdag fredag den 31. maj 2024 klokken 9.00-13.30 i anledning af ROBOTBRAG i Odense.

 

  • Se og prøv robotter i mange afskygninger

  • Mød potentielle (praktik)arbejdsgivere

  • Tank op på nyeste viden om robotter til konferencespor


Der bliver på ROBOTBRAG'ets dag nummer to sparket gang i en festlig og inspirerende læringsdag. Det foregår fredag den 31. maj 2024 klokken 9.00-13.30 hos Teknologisk Institut i Forskerparken, Odense.

Her kan elever fra erhvervsuddannelser, studerende fra akademier og universiteter samt deres undervisere fra hele landet tanke inspiration til en festlig dag, hvor også robotvirksomhederne kan møde fremtidens arbejdsstyrke.

Som noget nyt i år har vi også inviteret en række elever fra 8. klasse fra hele landet, som får mulighed for at udforske teknologiens forunderlige verden gennem workshops og hands-on aktiviteter. Det sker i et samarbejde med LEGO, Danfoss, Novo Nordisk og ErhvervsTanken fra Odense Kommune.

Kom og vær med til et brag af en læringsfest!
 

-
 


Program


Sideløbende med de tidsspecifikke aktiviteter - som du kan få overblik over herunder - vil du kunne snuse til robotinnovation fordelt på 100 forskellige stande.

08:30-10:00 | Dansk Metal: En dag i robotternes tegn (kun for Dansk Metal-medlemmer)

Robotter og robotteknologi fylder mere og mere på vores virksomheder, og det er vigtigt vi går forrest og stiller os nysgerrige overfor udviklingen.


08.30 | Faglig konsulent Andreas Sunding fra Metal Odense byder velkommen.

09.15 | Erhvervspolitisk chef Emil Drevsfeldt Nielsen fra Forbundet taler om fremtidens arbejdsmarked med robotter og robotteknologi.

10.00 | Teknologisk Institut fortæller om messen


Efter programmet er der fri leg på messen, hvor der står en masse eksperter klar til at fortælle dig om den nyeste robotteknologi på markedet.

09:00-14:00 | TeknologiDag for folkeskoleelever

Vi har inviteret en række elever fra 8. klasse fra hele landet, som får mulighed for at udforske teknologiens forunderlige verden gennem workshops og hands-on aktiviteter, herunder robotteknologi, droneflyvning og meget mere. TeknologiDag er arrangeret af DIRA i samarbejde med LEGO, Danfoss, Novo Nordisk og ErhvervsTanken fra Odense Kommune.

09:00-13:30 | Event for videnscenterelever

I samarbejde med Videnscenter for Automation og Robotteknologi (Nord & Syd)

10:00-14:30 | Event for universitetsstuderende

I samarbejde med SDU, DTU og AAU

10:15-12:00 | Karriere i robotbranchen – for dig med eller uden en tech-baggrund

Industrien for robotteknologi, automation og droner tæller mere end 500 virksomheder i Danmark med cirka 17.500 medarbejdere ansat. Inden år 2027 forventes tallet at stige til mere end 30.000 ansatte. Kom og hør om de mange jobmuligheder for både tekniske og ikke-tekniske profiler i branchen, og få konkrete råd til, hvordan du bedst kan søge jobbene.

I samarbejde med Akademikernes A-kasse, Magistrenes A-kasse og Odense Kommune

13:30-14:30 | Netværksarrangement med fadøl

I samarbejde med DACAS Rob


Åbningstider


Dørene er åbne den 31. maj 2024 fra klokken 9:00-13:30


Sted


Teknologisk Institut
Forskerparken 10F
5230 Odense M


Pressehenvendelser

​​

Samuel Brøgger
Seniorkommunikationskonsulent
72 20 17 66
lsbr@teknologisk.dk


 

 

-

 

-