ROBOTBRAG-læringsdag 2024! Velkommen til fremtiden.

Steen Harder Ulrichsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 97.

ROBOTBRAG-læringsdag hos Teknologisk Institut

ROBOTBRAG-læringsdag 2024! Velkommen til fremtiden.

Teknologisk Institut og DIRA samler robotnysgerrige elever, studerende og deres undervisere til en øjenåbnende læringsdag fredag den 31. maj 2024 klokken 9.00-13.30 i anledning af ROBOTBRAG i Odense.

 

  • Se og prøv robotter i mange afskygninger

  • Mød potentielle (praktik)arbejdsgivere

  • Tank op på nyeste viden om robotter til konferencespor


Der bliver på ROBOTBRAG'ets dag nummer to sparket gang i en festlig og inspirerende læringsdag. Det foregår fredag den 31. maj 2024 klokken 9.00-13.30 hos Teknologisk Institut i Forskerparken, Odense.

Her kan elever fra erhvervsuddannelser, studerende fra akademier og universiteter samt deres undervisere fra hele landet tanke inspiration til en festlig dag, hvor også robotvirksomhederne kan møde fremtidens arbejdsstyrke.

Som noget nyt i år har vi også inviteret en række elever fra 8. klasse fra hele landet, som får mulighed for at udforske teknologiens forunderlige verden gennem workshops og hands-on aktiviteter. Det sker i et samarbejde med lærlingeakademierne fra LEGO Koncernen, Danfoss, Novo Nordisk og ErhvervsTanken fra Odense Kommune.

Kom og vær med til et brag af en læringsfest!
 

-
 


Program


Sideløbende med de tidsspecifikke aktiviteter - som du kan få overblik over herunder - vil du kunne snuse til robotinnovation fordelt på 100 forskellige stande.

08:30-10:00 | Dansk Metal: En dag i robotternes tegn (kun for Dansk Metal-medlemmer)

Robotter og robotteknologi fylder mere og mere på vores virksomheder, og det er vigtigt vi går forrest og stiller os nysgerrige overfor udviklingen.


08.30-08.45 | Netværk og morgenmad

08.45 | Formand i Metal Odense, Mikkel Munk Festersen byder velkommen.

09.00 | Erhvervspolitisk chef Emil Drevsfeldt Nielsen fra Forbundet taler om fremtidens arbejdsmarked med robotter og robotteknologi.

09.45 | Teknologisk Institut fortæller om messen


Efter programmet er der fri leg på messen, hvor der står en masse eksperter klar til at fortælle dig om den nyeste robotteknologi på markedet.


Sted: Mødelokale F.2.1 (Innovatarium), Teknologisk Institut

09:00-14:00 | Teknologidagen for folkeskoleelever

Vi har inviteret en række elever fra 8. klasse fra hele landet, som får mulighed for at udforske teknologiens forunderlige verden gennem workshops og hands-on aktiviteter, herunder robotteknologi, droneflyvning og meget mere. Teknologidagen er arrangeret af DIRA i samarbejde med lærlingeakademierne fra LEGO Koncernen, Danfoss, Novo Nordisk og ErhvervsTanken fra Odense Kommune.

Sted: Teknologiteltet

09:00-13:30 | Event for videnscenterelever og nysgerrige hjerner

I samarbejde med Videnscenter for Automation og Robotteknologi (Nord & Syd)

Sted: Pyramidebygningen, Forskerparken

09:30-14:30 | Event for universitetsstuderende

Velkommen til fremtiden, når vi samler universitetetsstuderende fra hele Danmark, og introducerer dig til din fremtidige arbejdsgivere, kolleger og robotinnovationspartnere.


09.30-13.30 | Besøg robotudstillingerne og virksomhederne fordelt på over 100 stande

10.50-12.00 | DTU-studerende lytter til rollemodeller fra NNE, Universal Robots og Teknologisk Institut i Auditorium, Forskerparken

12.10-13.20 | SDU- og AAU-studerende lytter til rollemodeller fra NNE, Universal Robots og Teknologisk Institut i Auditorium, Forskerparken

13.30-14.30 | Netværksarrangement med fadøl sponsoreret af DACAS-Rob i Hal 3, Teknologisk Institut

Download program for universitetsstuderende »

10:15-12:00 | Karriere i robotbranchen – for dig med eller uden en tech-baggrund

Industrien for robotteknologi, automation og droner tæller mere end 600 virksomheder. Kom og hør om de mange jobmuligheder for både tekniske og ikke-tekniske profiler, og få konkrete råd til, hvordan du bedst kan søge jobbene.

Du vil høre oplæg fra virksomhederne Cabinplant A/S og Jorgensen Engineering A/S, samt Odense Robotics, Danmarks nationale klynge for robot, automation og droner.

I samarbejde med Akademikernes A-kasse, Magistrenes A-kasse og Odense Kommune

Sted: Mødelokale F.2.1 (Innovatarium), Teknologisk Institut

13:30-14:30 | Netværksarrangement med fadøl

I samarbejde med DACAS-Rob

Sted: Hal 3, Teknologisk Institut


Download hele programmet her »
Åbningstider


Dørene er åbne den 31. maj 2024 fra klokken 9:00-13:30


Sted


Teknologisk Institut
Forskerparken 10F
5230 Odense M


Parkering


I år har vi en aftale med SDU om brug af parkeringspladsen "PV3" på Fioniavej blot 400 meter fra ROBOTBRAG - en fem minutters gåtur væk. Der vil også være enkelte parkeringsmuligheder ved Forskerparken samt et afmærket, grønt areal ved indkørslen til Forskerparken.


Vær opmærksom på, at parkering er ikke tilladt på andre grønne arealer, græsrabatten langs Fioniavej eller ved det afspærrede område ved cirkusteltet. Bemærk at vores parkeringsaftale med SDU udelukkende omfatter parkeringspladsen "PV3". Husk at orientere jer grundigt om gældende parkeringsregler.


Hvis muligt, opfordrer vi til at tage cyklen eller køre flere sammen, da der vil være rift om parkeringspladserne.


Hvis I ankommer som en del af en delegation med bus, kan bussen – efter at have sat passagerne af – parkeres ved "Odense Parkering Syd", Søndre Hospitalsvej 6, 5260 Odense S.

Download kort over parkeringsområder »


Offentlig transport


Kommer du med offentlig transport, kan du tage letbanen til stationen "Campus Odense", hvorefter der vil være en gåtur på 10 minutter til ROBOTBRAG ved Forskerparken 10F.Mad og drikke


Vi serverer gratis kaffe og brunsviger, og der vil være mulighed for at købe frokost i en madbod, hvis sulten når at melde sig.


Vores tre madboder sælger gastrotoasts, hotdogs, kyllingeburgere og pokébowls.


Pressehenvendelser

​​

Joan Jensen
Seniorkommunikationskonsulent
72 20 19 57
jjen@teknologisk.dk


 

 

-

 

-