ROBOTBRAG 2022! Knæk robotkoden.

Kathrine Viskum Rasmussen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 73.

Kom til ROBOTBRAG hos Teknologisk Institut den 5.-6. maj 2022

ROBOTBRAG 2022! Knæk robotkoden.

Få inspiration til jeres videre rejse med robotteknologi og automation ved ROBOTBRAG den 5. maj 2022 klokken 09:30-16:30 hos Teknologisk Institut i Odense.
 

  • Oplev fremtidens robotter

  • Kom i dialog med uvildige robot- og automationsspecialister fra Teknologisk Institut

  • Mød mere end 60 leverandører til DIRA Business, der fungerer som robotindustriens udstillingsvindue

  • Knæk koden til at komme i gang eller videre med robotter på vores konferencespor

... og meget mere!
 

-

 

Torsdag den 5. maj 2022 inviterer Teknologisk Institut til robotfest i Forskerparken. Her vil danske virksomheder kunne få syn for morgendagens produktions- og robotteknologi. Festlighederne arrangeres i samarbejde med DIRA, som i år også fejrer 40 års jubilæum.

Ved sidste ROBOTBRAG slog vi rekord med over 3.000 deltagere over to dage, så for at kunne imødekomme den store interesse udvider vi igen i år udstillingsområdet. Der bliver god plads til både botter og besøgende, når vi åbner for Teknologisk Instituts tre robotinnovationshaller, DIRA Business' røde cirkustelt og - som noget nyt - et udendørsområde for mobile robotter og droner.

Fredag den 6. maj 2022 fortsætter robotfesten - dog med en lidt lavere gennemsnitsalder. Her kan elever fra ungdomsuddannelser, studerende fra akademier og universiteter samt deres undervisere fra hele landet tanke inspiration til ROBOTBRAG-læringsdag, hvor også robotvirksomhederne kan møde fremtidens arbejdsstyrke.

Vi sørger for at designe dagene og rammerne, så vi kan sikre en tryg deltagelse for alle, og vi ser frem til et brag af en robotfest med dig som gæst.


 

 

-


-

Tilmeld dig Teknologisk Instituts robotteknologiske nyhedsbrev og vær den første, der får besked, når konferenceprogrammet offentliggøres den 1. marts 2022.

Foruden de tidsspecifikke konferenceoplæg vil du kunne snuse til robotinnovation fordelt på 100 forskellige stande.

Heriblandt vil du også finde Teknologisk Instituts specialister, som står klar til at svare på spørgsmål inden for...

-


 

 

Sted

Teknologisk Institut
Forskerparken 10F
5230 Odense M

Mad og drikke

Vi serverer gratis kaffe og kage, og der vil være mulighed for at købe frokost i et par opstillede madboder, hvis sulten når at melde sig.

ROBOTBRAG-læringsdag

Er du studerende eller underviser fra en uddannelsesinstitution? Så inviterer vi dig til at deltage i ROBOTBRAG-læringsdag den 6. maj 2022. Mere infomation og tilmeldingslink kommer snart, men har du allerede nu spørgsmål, kan du kontakte Steen Harder Ulrichsen fra Teknologisk Institut på 72 20 29 97 eller shu@teknologisk.dk.

Book en stand

Hvis du vil være garanteret en plads som udstiller til DIRA Business, kan du allerede nu booke din stand.

Skriv til info@dira.dk, hvis du er interesseret.

DIRA-jubilæumsmiddag

I forlængelse af ROBOTBRAG og DIRA Business inviterer DIRA til 40 års jubilæumsmiddag den 5. maj 2021 klokken 17:15 på GASA Bar.

Her vil robotbranchen mødes til et festligt arrangement i automationens tegn, hvor du har rig mulighed for at netværke med dine kollegaer og fremtidige samarbejdspartnere.

Det er også her, at DIRA Teknologiprisen 2022 vil blive overrakt til en virksomhed, som har udviklet et nyt og unikt produkt.

Festmiddagen koster 895 kroner (eksklusiv moms), og tilmelding er bindende pr. 1. april 2022.

For henvendelser vedrørende DIRA Business-festmiddag, kontakt Kathrine Viskum på kvr@teknologisk.dk.

 

-
 

Pressehenvendelser

Mette Rønn
Kommunikationskonsulent
72 20 10 41
metr@teknologisk.dk

Bemærk! 

Der vil blive taget fotos og video på dagen til ekstern kommunikation. Ved deltagelse i arrangementet accepterer du dette.


 

-