TEKSTIL - Brugsegenskaber og vedligeholdelse

Charlotte  Fischer

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 35.

Ny Tekstil håndbog

TEKSTIL - Brugsegenskaber og vedligeholdelse

Teknologisk Institut har udarbejdet en ny og revideret udgave af bogen Tekstil – Brugsegenskaber og vedligeholdelse.

Bogen er en uundværlig håndbog for alle, der arbejder med tekstiler til hverdag og kan være en stor hjælp for f.eks. producenter og designere, der står overfor at skulle vælge et bestemt tekstil til et givent formål.

Med bogen Tekstil – Brugsegenskaber og vedligeholdelse får du bl.a. en grundig gennemgang af forskellige fibre, garner og metervarer samt et fagligt overblik over tekstilprøvninger, mærkningsordninger og tekstile teknikker indenfor f.eks. tekstilforædling og efterbehandling.

Bogen har med denne udgave fået en opdatering med nye farvefotos og nye samtidsrelevante afsnit om bæredygtighed og kemi. Den er velegnet som opslagsværk og lærebog og henvender sig således til både fagspecialister og studerende.

Tekstilhåndbogen

Tekstil – Brugsegenskaber og vedligeholdelse kan købes ved at sende en mail til chf@teknologisk.dk eller ringe på tlf.nr. 7220 2135.