Udvikling af arbejdspladsen

Annemarie  Holsbo

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 44.

En masse hænder ligger ovenpå hindenanden.

Udvikling af arbejdspladsen

Teknologisk Institut løser en bred vifte opgaver inden for organisationsudvikling. Vi har især fokus på efteruddannelse, kompetenceanalyse og arbejdsmiljø samt udvikling af medarbejdere og ledere. Vi har mange års erfaring med udvikling af arbejdspladsen og indsigt i stort set alle brancher.

Analyse og Erhvervsfremme - hvem er vi?

Den fjerde industrielle revolution
Lige nu gennemgår de fleste brancher store forandringer. Den hastige teknologiske og digitale udvikling ændrer på den måde, vi løser opgaver på. Nogle opgaver bliver helt overtaget af teknologi, mens vi må redefinere andre opgaver. Udviklingen går under navnet Den fjerde industrielle revolution – også kaldet Industri 4.0.

Forstå den teknologiske udvikling
Den fjerde industrielle revolution stiller nye krav til både organisationer, medarbejdere og uddannelsesinstitutioner. Vi hjælper dig med at identificere udviklingen i din branche. Og vi belyser, hvordan udviklingen påvirker organisationen, jobbene og de enkelte medarbejdere i de kommende år. På den måde kan du tilpasse og udvikle din forretning i forhold til fremtidens behov.

Skab gode rammer for dine medarbejdere
Teknologisk Institut har også stærke kompetencer inden for psykisk og fysisk arbejdsmiljø samt udvikling af ledere og medarbejdere. Vi foretager undersøgelser af dine medarbejderes trivsel, og du får værktøjer til at skabe en optimal arbejdsplads med fokus på medarbejdernes velfærd og produktivitet. Vi har desuden mange års erfaring med at afholde workshops med fokus på medarbejdertrivsel.

Læs om vores virksomhedsspil - The Factory - her, som sætter samarbejde og roller i virksomheden på dagsordenen

Hvad kan vi hjælpe dig med?

  • Analyse af fremtidens jobmarked inden for specifikke områder
  • Kompetenceanalyser af job eller brancher
  • Identifikation af relevant efteruddannelse af medarbejdere
  • Analyse af medarbejdertrivsel – både fysisk og psykisk
  • Workshops med fokus på medarbejdervelfærd

Læs mere om vores arbejdsmetoder