Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

 • Gregersensvej 8
 • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
 • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
 • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • NordsøcentretPostboks 104
 • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Gammel Ålbovej 1
 • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Robotteknologi kurser

Mange danske virksomheder går glip af de fordele, som robotter ville kunne føre med sig - bl.a. fordi de ikke kender til de teknologiske muligheder. Men hvis danske produktionsvirksomheder skal kunne bevare arbejdspladser i Danmark, skal de være smartere, hurtigere og mere effektive end konkurrenterne i andre lande. Og her er robotter og automation vejen frem.

Læs mere
Alle priser er ekskl. moms
 • Ledige pladser
 • Fyldt

DKK 35.500 kr

Automationsnavigatør i produktion

Nr. 46045 A
9 dages kursus
Næste afholdelse 7/2 2017
 • Odense
  7. feb. til 7. juni 201707/2 - 07/6 2017
 • Odense
  12. sep. 2017 til 10. jan. 201812/9 2017 - 10/1 2018

Automation og robotteknologiske løsninger kan skabe bemærkelsesværdige resultater. Mange virksomheder har med automation opnået større produktivitet, højere kvalitet, bedre planlægning og mindre stress. Kort sagt: Større tilfredshed hos kunder, ejere og ansatte. Lad os gøre dig endnu bedre til at skaffe de resultater. For de kommer ikke af sig selv.

Deltagelse er gratis

Gratis webinar: Robotteknologi til automatisk affaldssortering

Nr. 46065 A
1 dags webinar
Ingen planlagte afholdelser
 • Ingen planlagte afholdelser

Robotterne kommer! Men vidste du, at de i en nær fremtid også kommer til at sortere vores affald? Sæt en time af til at blive lidt klogere på, hvad det egentlig er, robotterne kan, hvor langt teknologien er nået, og hvordan man kommer videre med implementering af fremtidens sorteringsløsninger.

Deltagelse er gratis

Industri 4.0 - overblik

Nr. 19300 A
1 dags webinar
Ingen planlagte afholdelser
 • Ingen planlagte afholdelser

Industri 4.0 - hvad indeholder konceptet, og hvilken betydning kan det få i vores virksomhed? Få 45 minutters introduktion til Industri 4.0 herunder et overblik, cases og trends indenfor produktionsindustrien med speciel fokus på SMV, og hvordan de kan få udbytte af Industri 4.0. På webinaret besvares følgende spørgsmål, hvad er byggestenene i Industri 4.0 og hvordan får I påbegyndt jeres Industri 4.0 strategi?

DKK 9.200 kr

Industri 4.0 kick-off

Nr. 19400 A
NYT
2 dages kursus
Næste afholdelse 8/2 2017
 • Taastrup
  8. feb. til 2. mar. 201708/2 - 02/3 2017
 • Aarhus
  21. mar. til 18. apr. 201721/3 - 18/4 2017

Industri 4.0 er en af de nye termer, der i den seneste tid er introduceret sammen med andre buzz words som IoT og Big Data, dog har kun få virksomheder tunet sig ind på dette mindset. Industri 4.0 er ikke en model, et værktøj eller en løsning, men en ramme. Kom og dyk dybere ind i forståelsen af og konceptet for den næste industrielle revolution, lad os sammen diskutere hvilke dele af Industri 4.0 rammen netop jeres virksomheds strategi skal fokusere på og udvikle sig indenfor for øget vækst og værdiskabelse.

Pris efter aftale

Kursus i NAO

Nr. 19041 A
2 dages kursus
Tilbydes som firmakursus.
 • Tilbydes som firmakursus.

NAO er en 58 cm høj robot, som er interaktiv og fuldt programmerbar. NAO er et inspirerende og motiverende værktøj i undervisningen – fra udfordringen af den særligt talentfulde elev til inklusion af eleven med særlige behov. NAO giver nye muligheder for at integrere gruppearbejde, projektledelse og problemløsning, samt perspektivere inden for sprog, samfund, kultur og kommunikation i tværfaglige projekter.

Deltagelse er gratis

Odense Robotics WALK IN vol. III

Nr. 46075 A
1 dags seminar
Ingen planlagte afholdelser
 • Ingen planlagte afholdelser

Vi fuldender hattricket med WALK IN vol. III, der bl.a. kan gøre dig klogere på StartUp Hub'en, tidlige fundingmuligheder og mobile robotter - vær velkommen!

Deltagelse er gratis

Robotteknologi i byggeriet

Nr. 46067 A
1 dags arrangement
Ingen planlagte afholdelser
 • Ingen planlagte afholdelser

Er du klar på en inspirerende eftermiddag i byggeriets- og robotteknologiens tegn, så tilmeld dig dette arrangement, hvor alle er velkomne hvad enten du er ingeniør, iværksætter, arkitekt, bygherre, økonom eller bare synes det lyder spændende. Så deltag i temadagen, hvor du kan blive klogere på teknologier i byggeri

DKK 9.500 kr

Studietur - oplev 7 timer på Europas mest effektive bilfabrik

Nr. 19990 A
1 dags seminar
Tilbydes som firmakursus.
 • Billund
  13. juni 201713/6 2017

Tilmeld dig straks og bliv inspireret af at se og høre hvordan Nissan har fået succes med Lean.Du vil blive fortrolig med effektive ledelsesprincipper, krav til teamleaders, træning af nye medarbejdere samt konkret synlig målstyring på fabriksgulvet. Du vil se talrige eksempler på Kaizen (hurtige forbedringer), på effektiv Kanban, jobinstruktion og samarbejde med underleverandører, automatisk intern transport, 0-fejlsproduktion og meget mere. De mange Lean-ord bliver jordnære og forståelige.Under rundvisningen følger vi tilblivelsen af en Nissan Qashqai fra start til slut. Tag med på Teknologisk Institut's 1-dags studietur til Nissan Motor Manufacturing UK Ltd i Sunderland, England - Storbritanniens største og Europas mest effektive bilfabrik.I løbet af de 7 timer vi er på Nissan, kan der færdiggøres 840 biler!

DKK 9.750 kr

TPM - Vedligehold af maskiner og udstyr

Nr. 19547 B
2 dages kursus
Ingen planlagte afholdelser
 • Ingen planlagte afholdelser

Er virksomhedens problem, tab af oppetid på udstyr og for lave ydelser, så påvirker det kundeoplevelsen og lønsomhed negativt. Imødegå disse tab omkring udstyr og processer med et proaktivt og forebyggende vedligehold.Skab øget kapacitet og lønsomhed, uden investering!

DKK 4.900 kr

UndervisningsTeknologiAgent

Nr. 46066 A
2 dages kursus
Ingen planlagte afholdelser
 • Ingen planlagte afholdelser

Få indsigt i fremtidens teknologiske landskab og redskaberne til at implementere fremtidens teknologier i din egen og dine kollegers undervisning.