Har din virksomhed en god idé?

Henning  Lüthje

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202608

Tegning - Idé

Har din virksomhed en god idé?

InnoBooster – tilskud til innovative virksomheder

Med en god idé kan du som udviklingsparat, mindre virksomhed søge tilskud til samarbejde med en videninstitution – f.eks. DMRI.

Via InnoBooster kan InnovationsFonden investere i din virksomheds gode idé og hjælpe med at gøre idéen til virkelighed. Målet er at skabe vækst og udvikling til gavn for både din virksomhed og for samfundet.

Det centrale i InnoBooster er den nyskabende idé. Det kan være et nyt produkt, en ny service, der ikke er på markedet i dag eller forbedring af en proces, der skaber bedre konkurrenceevne. Projektet kan både være funderet i ny teknologi og i kreative idéer. Det er en videreførelse af bl.a. Videnkupon-ordningen, som mange virksomheder tidligere har fået tilskud fra i samarbejde med DMRI.

Mindre virksomheder kan få tilskud på mellem 50.000 og 5.000.000 kr. og du skal som virksomhed selv skyde mindst et tilsvarende beløb ind i forløbet.

Har din virksomhed en god idé?

Kontakt DMRI, og hør mere om mulighederne for at søge InnoBooster-tilskud i samarbejde med os.                                     

Læs mere her:

InnoBooster - de samlede retningslinjer