Kyllingekød – bæredygtigt, sundt og trendy

Margit Dall Aaslyng

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202684

Kyllingekød – bæredygtigt, sundt og trendy

Rapport:

 

I projektet "Kyllingekød – bæredygtigt, sundt og trendy" er der gennemført en indledende undersøgelse af unge forbrugeres forhold til kyllingekød ved hjælp af fokusgrupper. Det er følgende emner, der ønskes information om:

1) Hvad er deltagernes forhold til kyllingekød? Set alene og i forhold til andre proteinkilder.

2) Hvornår spiser deltagerne typisk kyllingekød? (varmt eller koldt, processeret eller fersk, hjemme eller ude).

3) Hvilke retter synes deltagerne, kyllingekød egner sig til?

4) Hvad forstår deltagerne ved kvalitet af kyllingekød?

 

Artikel:

Stove, M. Aaslyng, MD (2015) Foodculture.dk 25. august

                                   Kylling slår rugbrød i ny sundhedsanalyse

Aaslyng, MD. (2015) Dansk Erhvervsfjerkræ nr 2, side 44

                                  Kylling er nemt at tilberede og billigt at købe