Kyllingekød – bæredygtigt, sundt og trendy
Rapport:
I projektet "Kyllingekød – bæredygtigt, sundt og trendy" er der gennemført en indledende undersøgelse af unge forbrugeres forhold til kyllingekød ved hjælp af fokusgrupper. Det er følgende emner, der ønskes information om: |
1) Hvad er deltagernes forhold til kyllingekød? Set alene og i forhold til andre proteinkilder. 2) Hvornår spiser deltagerne typisk kyllingekød? (varmt eller koldt, processeret eller fersk, hjemme eller ude). 3) Hvilke retter synes deltagerne, kyllingekød egner sig til? 4) Hvad forstår deltagerne ved kvalitet af kyllingekød? |
Artikel:
Stove, M. Aaslyng, MD (2015) Foodculture.dk 25. august
Kylling slår rugbrød i ny sundhedsanalyse
Aaslyng, MD. (2015) Dansk Erhvervsfjerkræ nr 2, side 44
Kylling er nemt at tilberede og billigt at købe