Sortering og anvendelse af hangrise

Susanne  Støier

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 18.

Sortering og anvendelse af hangrise

SORTERINGS- OG REFERENCEMETODER

Konferencebidrag:

Borggaard, C.;Bager Chirstensen, L.;Hviid, M.; Kjaersgaard, NC.(2012) 58th ICoMST, Montreal

                    

                    

Kjaersgaard, NC; Hviid, M. (2012) 58th ICoMST Montreal

                    

                     

                      


 

Præsentation:

Støier, S. ; Maribo, H.(2014) VSP Kongres, Herning

                         Ophør af kastration uden bedøvelse i 2018?

 

Referencer:

Borggaard, C. (2012) Encyclopedia of Meat Sciences, second edition

                 Online measurement of meat quality

Thomsen, M.;Støier, S.;Kristensen, L. (2012) Svin nr. 3, s. 17-18

                En analysemetode til hangrise kan være klar om tre til fire år

Meinert, L.(2012) Økologisk Nyhedsbrev feb. s. 10

                Sortering af økologiske hangrise - brug næsen

Meinert, L.(2012) LandbrugsAvisen 17. feb. s.12

                Brug næsen til sortering af hangrise

Nielsen, KM.; Meinert, L.(2012) Økologi og Erhverv nr. 495, feb

                Sniffemetoden er godkendt

Meinert, L; Claudi-Magnussen, C; Støier, S.(2013) Fleischwirtschaft nr 2, side 24-27

                 Grenzen bei der Detection von Ebergeruch


 

WP1: ANVENDELSE AF LUGTENDE HANGRISEKØD

Artikler:

Meinert, L.; Simonsen, I. (2015) Fødevaremagasinet

                   Kan marinade maskere ornelugt?

Meinert, L. Martinez, E.(2014) Eurocarne september

                   Como optimiza el uso de la carne de machos enteros

Konferencebidrag:

Tørngren, MA.; Kristensen, L.; Magnussen, CC (2012) 58th ICoMST august Montreal, Canada

                      

                       

 

Meinert, L.(2013) European Fereration of Animal Science EAAP- Spain - december

Støier, S.; Maribo, H.(2014) VSP Kongres, Herning

                         Ophør af kastration uden bedøvelse i 2018?

 

WP2: FORBRUGERRESPONS PÅ HANGRISEKØD

Slutrapport:

 

 

Reference:

Font-i-Furnols, M.; Aaslyng, MD. et al. (2016) Meat Science

                            Russian and chinese consumers' acceptability of boar meat patties depending on their
                            sensitivity to androstenone and skatole

Aaslyng, MD; Broge, EHL.; Brockhoff, PB.; Haubo Christensen, R. (2016) Meat Science vol 116, side 174-85

                            The effect of skatole and androstenone on consumer response towards
                             fresh pork from m. longissimus thoracis et lumborum and m. semimembranosus

 

Aaslyng, MD; Broge, EHL.; Brockhoff, PB.; Haubo Christensen, R. (2015) Meat Science vol 110, side 52-61

                           The effect of skatole and androstenone on consumer response toward 
                            streaky bacon and pork belly roll

Aaslyng, MD.; Maribo, H.(2014) Magasinet SVIN juli, side 42-43

                          Hvornår synes forbrugerne at en hangris lugter?

 

 

Præsentation/konference:

Aaslyng, MD (2013) European Fereration of Animal Science EAAP- Spain - december

Meinert, L.; Aaslyng, MD. (2014) Euroscence Copenhagen 7.-10. september

                                      The case of boar taint - how sensory provides knowledge for decision-making in the industry

 

SAMTIDIG MÅLING AF SKATOL OG ANDROSTENON
 

Præsentation/konference:

Støier, S. (2015) International Conference on pig welfare, Copenhagen april 2015

                            Detection of boar taint, a means to avoid surgical castration

 

WP4: VÆRDIEN AF HANGRISE

Reference:

Støier, S. (2015) Pig Industry Matters Newsletter June/July

                           Solving the 'boar taint' problem

 

WP5: INDUSTRIEL ANVENDELSE AF HANGRISEKØD

Rapporter: