3DPERFIT: 3D print af sportsernæring

Eleonora Miquel Becker

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 10 09.

3DPERFIT

3DPERFIT: 3D print af sportsernæring

Projektstart april 2021. Afslutning oktober 2023.

 

3DPERFIT vil bringe personaliserede fødevarer på markedet til fitnessbrugere.

 

Fødevareprodukterne vil blive produceret på stedet ved hjælp af ny 3D fødevareprinter, som har en personlig brugergrænseflade. Opskrifter tilpasses de ernæringsmæssige krav til den individuelle brugers specifikationer. 3D-printteknologien vil blive udviklet, så den er kompatibel med motionsrum. Ingredienspatroner til printeren sælges sammen med printeren og separat. Derudover vil der blive oprettet en mobil app, og hele konceptet vil blive testet i et fitnesscenter.

3DPERFIT vil give atleter og amatører personlige ernæringsprodukter til deres individuelle behov og præferencer. På denne måde støttes atleter og amatører til at nå deres mål, hvilket vil føre til det overordnede mål: bedre sundhed. Personlig ernæring vinder popularitet, da forbrugere både søger noget unikt og vil involveres i produktionsprocessen samt har et ønske om, at diætister opgiver den traditionelle one-size-fits-all-strategi. 3D fødevareprint er den perfekte løsning til opnå dette.

Deltagere

  • LinusPro

  • Natural Machines

  • Teknologisk Institut

Mere information