Arbejdsmiljø- og sikkerhedspolitik

Andras  Splidt

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 06.

Arbejdsmiljø- og sikkerhedspolitik

Generelt
Arbejdsmiljøorganisationen på Teknologisk Institut er delt op i Arbejdsmiljøorganisation Øst, Arbejdsmiljøorganisation Vest og Arbejdsmiljøorganisation Roskilde.
Der er oprettet et arbejdsmiljøudvalg for hver af disse tre organisationer. Udvalgene vælges blandt arbejdsmiljøorganisationernes medlemmer.

Herudover er der, under hvert arbejdsmiljøudvalg, oprettet en række arbejdsmiljøgrupper én eller to for hver division afhængig af divisionens størrelse. 

Arbejdsmiljørepræsentanter
Arbejdsmiljørepræsentanterne vælges af medarbejderne på Teknologisk Institut. Alle fastansatte, der har været ansat i 3 måneder eller mere kan vælges. Alle interesserede kan stille op ved at henvende sig til daglig arbejdsmiljøleder.

Arbejdsmiljørepræsentanterne vælges for en 2-årig periode og kan genvælges. Hvis der kun er opstillet en kandidat i et område er vedkommende valgt uden valghandling, hvis der er flere kandidater, skal der afholdes valg.

Hjertestarter
Instituttet har en hjertestarter opsat i hver af hovedreceptionerne i Taastrup og Aarhus.

Tilløb til uheld
Arbejdsmiljøudvalget laver en registrering af "tilløb til uheld" i forebyggende øjemed.