Beton til anlægskonstruktioner - Ydelser

Ole Bellen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 44.

Beton til anlægskonstruktioner_web

Beton til anlægskonstruktioner - Ydelser

 • UDBUD — Udarbejdelse af betonspecifikationer ift. valg af krav til materialer (som f.eks.  ”grønnere” typer beton), design og optimering af betonrecepter for at opfylde kravene til udførelse, bæredygtighed, og holdbarhed (eventuelt også i aggressive miljøer som havvand).
 • ALKALIKISELREAKTION — Indledende screening af hvorvidt betonkonstruktioner           potentielt kan udvikle alkalikisel-reaktioner, og analyse, diagnose og bestemmelse af resteaktivitet, når alkalikiselreaktionen er startet.
 • KLORIDINDTRÆNGNING — Måling af migrations- og diffusionskoefficienter for klorid i beton. Samlet vurdering af betons evne til at yde en effektiv beskyttelse mod armeringskorrosion forårsaget af indtrængende klorider.
 • BÆREEVNE & OVERVÅGNING — Specialistrådgivning og undersøgelse af                             betonkonstruktioner, både når det gælder prøvebelastninger, bæreevnevurderinger eller overvågning over tid af konstruktioners tilstand med eller uden indbygget sensorer. Udførelse, dokumentation og rapportering af de nævnte prøvebelastninger, bæreevnevurderinger og overvågningsaktiviteter.
 • LEVETID — Specialistrådgivning ift. vurdering af betonkonstruktioners forventede          minimumslevetid – både i designfasen af nye konstruktioner og restlevetiden af
  eksisterende konstruktioner via besigtigelse og laboratorietests.
 • FOR-PRØVNING & PRØVESTØBNING — Specialistrådgivning i forhold til for-prøvning og fuldskala afprøvning i forbindelse med projekter, bl.a. temperatur- og spændings-beregninger, analyse og monitorering af formtryk under støbningen, dokumentation af den hærdede betonstruktur, overfladefinish, dæklag, frostbestandighed, modstand mod kloridindtrængning, petrografisk analyse og rapportering i forhold til opfyldelse af kravene til bygherre.
 • HÆRDETEKNOLOGI — Rådgivning og prøvning i forbindelse med hærdeteknologi.
 • BETONPRODUKTION — Kvalitetskontrol og dokumentation på byggeplads og laboratorie af frisk og hærdet beton i form af akkrediteret prøvning og oplæring af medarbejdere.  Kvalitetskontrollen kan også omfatte ikke-destruktive test og mikroskopiske petrografiske analyser.
 • KVALITETSSTYRING — Udvikling af kvalitetsstyringssystemer, kvalitetsplaner og procedurer i forbindelse med betonproduktion og udførelse.
 • REVNEDANNELSER — Rådgivning i form af temperatur- og spændingsberegninger, udarbejdelse af udførelsesprocedure for at undgå revnedannelse, årsagsafklaring af eksisterende revner, udarbejdelse og beskrivelse af reparationsmetoder samt kvalitetskontrol på pladsen under udførelse.
 • ÆNDRINGSBEGÆRING — Produktion af den nødvendige tekniske argumentation til understøttelse af foreslåede ændringer af de specifikationer, der er blevet foreslået kunden.