Big Science Sekretariatet skaber kontakt til de store

Nikolaj  Zangenberg

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 94.

Big Science Sekretariatet skaber kontakt til de store

Big Science Sekretariatet (BSS) er et succesfuldt bindeled mellem danske virksomheder og de større europæiske forskningsinfrastrukturer, i daglig tale kaldet Big Science faciliteter – f.eks.: CERN, ESS, ESRF, ITER, ESO og MAX IV.

Big Science Sekretariatets formål er bl.a. at give de danske virksomheder de bedste forudsætninger for at få kommercielle ordrer hos Big Science faciliteterne - med dertilhørende kompetence- og innovationsløft. BSS indsamler viden om de forskellige Big Science organisationerne og deres teknologier. BSS udvikler endvidere ny viden, genererer netværk og tilbyder kommercielle og teknologiske serviceydelser, som gør det muligt for virksomhederne at nå deres mål.

- I Danmark findes der masser af dygtige virksomheder med relevante kompetencer, der kan involveres i komplicerede og højteknologiske opgaver fra Big Science faciliteterne. I BSS sørger vi for, at potentielle leverandører får den nødvendige information og udvikler et solidt netværk i forhold til Big Science faciliteterne. BSS sikrer ikke bare Danmark en øget indtjening, men sørger også for det løft, der skal til for at sætte de danske virksomheder på Big Science landkortet. Derigennem øges de involverede firmaer deres konkurrenceevne. Udtaler daglig leder af BSS, Juliette Forneris.

Big Science Sekretariatet er et samarbejde mellem Teknologisk Institut og Danmarks Tekniske Universitet, som støttes af Rådet for Teknologi og Innovation under Styrelsen for Forskning og Innovation.

Big Science Sekretariatet har pt. et netværk af mere end 140 virksomheder med interesse for Big Science opgaver. Følg os på www.bigscience.dk