Branchevejledning for indeklima i skoler

Martha Katrine Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 67.

Forside_branchevejledning i indeklimaberegninger

Branchevejledning for indeklima i skoler

Et sundt indeklima er alfa og omega for at opfylde skolernes fornemmeste funktion – at give skolebørn de bedste betingelser for indlæring. Ny branchevejledning er et konkret værktøj til et sundt indeklima i skolerne, og kan bruges både til nybyggeri og renovering. Branchevejledningen er udarbejdet af MOE, NIRAS og Teknologisk Institut og er finansieret af Realdania.

Branchevejledning for indeklima i skoler er relevant både for dig som bygherre, rådgiver og beslutningstager på det politiske niveau.

Som bygherre kan du bruge Branchevejledningen for indeklima i skoler til at specificere indeklimakrav, og for dig som rådgiver kan du bruge Branchevejledningen, når du skal designe og projektere skolens indeklima. Branchevejledningen kan benyttes som metodebeskrivelse for både meget erfarne og mindre erfarne rådgivere, som alle får glæde af at have en branchevejledning at referere til i forhold til kravspecifikationer, designforudsætninger og input til beregninger.

Branchevejledningen indeholder også en baggrundsviden, der vil være særlig anvendelig for beslutningstagere på det politiske niveau, når midlerne i de kommunale budgetter skal prioriteres. Forvaltningerne vil ligeledes have glæde af denne baggrundsviden, når indeklima i skoler skal sættes på dagsordenen i kommunerne.

Hent branchevejledningen som PDF her:

Foto øverst:SUNDskolen, der endnu ikke opført, skal svanemærkes. Guldborgsund Kommune er bygherre. Henning Larsen, ETN arkitekter og Skala Arkitekter er arkitekterne bag, og MOE er ingeniør. Fotograf: ©Sora (personerne på billedet er fiktive personer)