CE - Se dig for

Gitte Normann Munch-Petersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 32 45.

Forside CE dig for

CE - Se dig for

Pr. 1. juli 2013 blev byggevaredirektivet (CPD) afløst af byggevareforordningen (CPR). Tiltaget skete blandt andet for at forbedre varernes fri bevægelighed i EU's indre marked.

Som en del af ændringerne blev det blandt andet et lovkrav, at der udarbejdes ydeevnedeklarationer for byggevarer, der er omfattet af harmoniserede standarder, dvs. CE-mærkede byggevarer.

Byggevareforordningen gør det samtidig mere tydeligt, hvilke forpligtelser de forskellige led i handelskæden har. Der vil altså være forskel på dine forpligtelser afhængigt af, hvor i værdikæden du befinder dig.

På Teknologisk Institut sidder vores eksperter klar til at hjælpe dig med at komme fra CPD til CPR. Gå ind på den aktør, som passer til dig og tjek om du er klar til CPR.

  • Producent (kaldet fabrikant i forordningen)
  • Forhandler (kaldet distributør i forordningen)
  • Importør
  • Øvrige aktører

Fakta
Vidste du, at Teknologisk Institut er en One-Stop-Shop, når det gælder CE mærkning. Vi kan hjælpe med rådgivning, prøvning og certificering af byggevarer.

Har du brug for at få papir på, at din CE dokumentation er gennemgået af et uafhængigt og anerkendt organ, så kontakt os og vi kan hjælpe dig.