Danmark som førende testland? - Teknologisk Institut bidrager dedikeret til udviklingen

Juan  Farré

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 10.

GTS-site billede

Danmark som førende testland? - Teknologisk Institut bidrager dedikeret til udviklingen

Teknologisk Institut tilvejebringer ny viden til dansk erhvervsliv gennem teknologisk infrastruktur og laboratoriefaciliteter.  

På et samlet website for Danmarks teknologiske serviceinstitutter præsenterer vi vores højteknologiske laboratoriefaciliteter. Teknologisk Institut råder over verdensklassefaciliteter inden for forskellige områder som f.eks. energi og klima, fødevarer, bioteknologi, materialer, byggeri og produktion.

I laboratorierne på Teknologisk Institut arbejder vi bl.a. med forskning og udvikling samt test og prøvninger inden for områder som kalibrering og verifikation af udstyr, kemiske analyser, overflader og mikroteknologi samt materialer og komponenter.

Websitet skal ses som en mulighed for at vise de mange faciliteter frem i en sammenhæng, som er med til at positionere Danmark som toneangivende inden for laboratoriefaciliteter og tests.    

Læs mere om Danmarks teknologiske infrastruktur

Hvordan bliver Danmark et førende testland?

Det spørgsmål var øverst på dagsordenen på en konference, der blev holdt den 10. januar 2019  i Industriens Hus med deltagelse af bl.a. DI, IDA, GTS, Teknologisk Institut og de øvrige teknologiske serviceinstitutter.

Læs om nogle af Teknologisk Instituts mange laboratorier og infrastrukturelle faciliteter

Varmepumpelab

Varmepumpelaboratoriet på Teknologisk Institut i Aarhus.

Fakta om GTS

  • Teknologisk Institut er et af syv GTS-institutter – GTS, Godkendt Teknologisk Service.
  • GTS-institutterne godkendes af Uddannelses- og Forskningsministeren.
  • GTS-institutterne forsker og udvikler ny viden og stiller denne viden til rådighed for dansk erhvervsliv på kommercielle vilkår. GTS-institutterne bringer ny teknologisk viden i spil i danske virksomheder.