Elementer af træ

Niels  Morsing

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 23 12.

Elementer af træ

Elementer af træ anvendt i bygning

Træelementer anvendes i stigende omfang i byggeriet f.eks. til tage, kviste, ud- og indvendige vægge, lofter og gulve. Der er mange fordele ved at anvende træelementer, men som ved alt andet byggeri er det er vigtigt, at kvaliteten sikres fra idé, til den færdige bygning er i brug. Teknologisk Institut tilbyder professionel assistance i forbindelse med projektering, fremstilling og anvendelse af træelementer til byggeri.

I de seneste år har der været en stigende interesse for anvendelsen af træ og træelementer til byggeri både til én- og fleretagers bygninger.

I moderne byggeri er der mange fordele ved at anvende fabriksfremstillede træelementer i stedet for at samle delene ude på byggepladsen. En af fordelene ved at anvende fabriksfremstillede elementer er muligheden for en god kvalitetssikring.

Det er forholdsvis enkelt at fremstille træelementer, men hvis kvaliteten skal være i orden, er der mange ting, der skal sikres før, under og efter fremstilling.

Derfor er det vigtigt, at alle, der på den ene eller anden måde beskæftiger sig med træelementer til byggeri, ved, hvad de specielt skal være opmærksom på for at sikre kvaliteten. Det gælder for alle faser i byggeriet herunder projektering, planlægning, udbud, ordreafgivelse, fremstilling, levering, indbygning, eftersyn samt anvendelse og vedligeholdelse.

Teknologisk Institut, Træ har i mange år beskæftiget sig med træelementer til byggeri og tilbyder derfor professionel assistance i form af projektgranskning, skadesudredning og kvalitetssikring.