Temadag om energieffektivisering i industrien - 2018

Jóhannes  Kristófersson

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 32 54.

Køletårn

Temadag om energieffektivisering i industrien - 2018

Hvad skal du som energirådgiver og energiansvarlig tage højde for, når du skal udarbejde business cases og skabe synlighed omkring energibesparelsespotentialet?

Det kan være svært at finde frem til de rigtige energiforbedringer eller -tiltag, som nemt kan indføres her og nu. Et af de første skridt mod energibesparelser og -optimering i virksomheder er som regel kortlægning af energiforbrug og omkostninger.

Den 8. november 2018 afholdt Teknologisk Institut en temadag om energieffektivisering i industrien, hvor der var mulighed for at hente inspiration og viden om muligheder til realisering af gevinster ved energioptimering. Temadagen var målrettet energirådgivere og energiansvarlige samt beslutningstagere vedr. energi i både små, mellemstore og store virksomheder.

Temadagen tog fat på nogle af de udfordringer, virksomheder møder til daglig. Som f.eks. valg af kølemiddel, og hvordan energispareindsatsen i det hele taget former sig. Vi tog også et kig ind i krystalkuglen og så på en bedre udnyttelse af fremtidens energisystemer og energidata.

Du kunne også høre erfaringer fra projekterne Super Optimeret Karton Indfryser, som har set på energibesparelsespotentialet i industrielle frysetunneller, og om Fremtidens Ammoniakkølesystemer, der handler om at udvikle industrielle ammoniakkølesystemer med en forbedret energieffektivitet, lavere fyldninger og en forbedret sikkerhed.

Her kan du få en kort introduktion til projekterne:

 

Temadagen blev arrangeret i samarbejde med:

INNOROKK

Inno-SE_logo2014_cmyk.png