Factory Acceptance Test (FAT)

Alexander Rosenvinge Lindholm Bork

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 70.

Mayekawa chiller

Factory Acceptance Test (FAT)

FAT-test af chillere og varmepumper 

På Teknologisk Institut kan du som producent, rådgiver eller slutbruger af varmepumper eller chillere få foretaget en uvildig Factory Acceptance Test (FAT). 

Testen
FAT-testen verificerer, om din varmepumpe eller chillers effektivitet stemmer overens med specifikationer eller udbudsmateriale. Testen foretages på Teknologisk Institut og giver dig uvildig dokumentation og detaljerede viden om systemet og dets komponenter og deres performance. Du får bla. vished om kapacitet og effektivitet.

Resultat
Resultatet af FAT-testen dokumenteres med en kort rapport, som efterfølgende kan anvendes af producenter, rådgivere og slutbrugere. Hvis varmepumpen eller chilleren ikke opnår acceptkriteriet, kan Teknologisk Institut hjælpe dig med at afdække hvorfor.

Læs casen: FAT-test af Mayekawa chiller


FAT-test foretaget hos Teknologisk Institut
Her kan du få et indblik i installation og FAT-test af en Mayekawa ammoniak chiller på Teknologisk Institut. Testen udføres i henhold til internationale standarder.