Find rustbeskyttelsescenter

Jan Ole Helbo

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 50.

Forstørrelsesglas

Find rustbeskyttelsescenter

Bilejere, der får rustbeskyttet deres biler, har ikke store muligheder for at vurdere kvaliteten af behandlingen. Værkstedskontrolordningen vedrørende rustbeskyttelse - VKO-R - er målrettet centre og leverandører, der ønsker at sikre et højt kvalitetsniveau i samtlige led i rustbeskyttelsesprocessen.

Ordningens præcise kvalitetskrav baserer sig på Teknologisk Instituts mangeårige erfaringer med automobilteknik og sikrer, at den behandlingsprocedure, der følges på de tilsluttede centre, giver forbrugeren gennemskuelighed og en objektiv vejledning. Det skaber værdi for pengene for forbrugeren og tillid til kontrolordningen og de tilsluttede centre.

Pr. maj 2019 er i alt 97 centre og 5 produktleverandører godkendt af VKO-R. Teknologisk Institut foretager årligt kontrol af 400-500 biler på de tilsluttede centre. Kvaliteten af den udførte rustbeskyttelse kontrolleres på op til 42 vigtige punkter, som alle har væsentlig betydning for bilens levetid.

Produkter

De godkendte leverandører anvender produkter, som har gennemgået uvildige test og opfylder seneste udgave af følgende standarder:

  • Hulrumsprodukter: Svensk Standard SS 186511 eller Finsk Standard SFS 4086
  • Slidlagsprodukter til bundbehandling: Svensk Standard SS 186512 eller Finsk Standard SFS 4087

De fem godkendte produktleverandører

  • Dinitrol
  • Mercasol
  • SUVO
  • Tectyl
  • Tektrol