Forskning og Innovation

Stig Yding Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 04.

Et billede af en masse grå firkanter/søjler, hvoraf nogle af dem stikker op over de andre med en blå søjle i midten

Forskning og Innovation

Forskning og innovation er nogle af de vigtigste faktorer for vækst. Hos Teknologisk Institut har vi dyb indsigt i, hvordan ny viden kan blive omsat til produkter og kommercielle resultater. Vi hjælper styrelser, regioner og EU-Kommissionen med at forstå, hvilke udfordringer og barrierer virksomhederne står over for ift. forskning og innovation, så de kan udvikle politikker inden for området.

Analyse og Erhvervsfremme - hvem er vi?

Dyb indsigt i virksomhedernes adfærd
Vi undersøger alle sider af forskning og innovation i virksomheder. Vi afdækker virksomhedernes strategier og initiativer for at identificere succesfulde mønstre for forskning og innovation. Og vi undersøger, hvad der kan afholde virksomhederne fra at investere i ny teknologi og forskning.

Samtidig er vi optaget af, hvordan virksomheder omsætter ny viden til kommercielle produkter. Hvad er deres strategier, hvem arbejder de sammen med, og hvordan får de adgang til ny viden? Alt det og meget mere kan vi give dig indsigt i.

Vi forstår virksomhedernes vilkår
Teknologisk Institut har mange års erfaring med strategiske analyser inden for forskning og innovation i virksomhedsperspektiv. Vi forstår innovationssystemet som helhed og har faglig indsigt i de politiske processer inden for området. Vores særlige styrke er samfundsfaglig indsigt kombineret med teknologisk specialistviden. Hos os får du analyser og anbefalinger, der bygger på fakta og data.
 

Hvad kan vi hjælpe dig med?

  • Analyse af virksomheders styrkepositioner og udfordringer
  • Analyser af hvordan Danmark placerer sig forskningsmæssigt og som et attraktivt sted for F&U-aktiviteter
  • Evaluering af forsknings- og innovationsinitiativer (evaluering af processer, opnåede resultater og impact)
  • Rådgivning om hvordan ny viden bedst bliver sat i spil – fx gennem samarbejder i værdikæden eller mellem virksomheder og videninstitutioner
  • Strategianalyser eller forundersøgelser af forsknings- og innovationsinfrastrukturen 
  • Teknologianalyse, herunder trend- og scenarieanalyser
  • Viden om nye teknologier via tech-mining
  • Patent- og teknologikortlægning.

Læs mere om vores arbejdsmetoder