Greentech i Amsterdam 2019

Jakob Skov Pedersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 34 42.

GreenTechbanner

Greentech i Amsterdam 2019

Teknologisk Institut udstiller ny innovativ software til væksthusbranchen på  GreenTech udstillingen i Amsterdam fra den 11.-13. juni. Kig forbi og se både InfoGrow og det Virtuelle Væksthus i funktion. Programmerne hjælper væksthusproducenter til at optimerere planteproduktionen og spare på omkostningerne.  

InfoGrow er et værktøj, der overvåger produktion og løbende viser både planteproduktion, klima og energiforbrug for alle afdelinger med små tidsstep. Alt dette uden installation af nye sensorer. 

Det Virtuelle Væksthus bruges til at vurdere betydningen af at ændre på klimastyringen for både planteproduktion og økonomi.  Du kan også analysere det sidste års data og finde nye måder at optimerer energiforbruget på. 

Vi håber, vi ses i Amsterdam og fortæller også meget gerne om vores arbejde med planteforædling, bioteknologi, plantesundhed og alger.

 

GreenTech_banner