Håndbog om tilstandsvurderinger - Betonkonstruktioners tilstand

Henrik Erndahl Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 72.

Håndbog om tilstandsvurderinger - Betonkonstruktioners tilstand

Forside af Håndbog om tilstandsvurderinger Håndbogen af 2013 er et visuelt baseret værktøj og et supplement til gældende standarder og eksisterende vejledninger inden for tilstandsundersøgelser, nedbrydningsmekanisker og undersøgelsesmetoder i forskellige konstruktionstyper. Håndbogen skulle gerne hjælpe det mindre trænede øje ved gennemførelse af tilstandsundersøgelser og eftersyn, således at omkostninger holdes nede og kvaliteten oppe.

Formålet med håndbogen er at bidrage til at tilstandsvurderinger også i fremtiden gennemføres optimalt med korrekt anvendelse af de mange undersøgelsesmetoder.

Endvidere er håndbogen tænkt som en hjælp til bygherrer, entreprenører, arkitekter og rådgivende ingeniører, der måtte have behov for at få et overblik over, hvilke muligheder der kan være relevante til undersøgelse af betonkonstruktioner.

Håndbogen giver et indblik i relevante undersøgelsesmetoder relateret til de mest typiske skader, der registreres på bygværker, så såvel årsag som omfang af skaderne kan kortlægges mest effektivt og økonomisk. Der er ikke tale om en facitliste, men et værktøj der skal gøre turen fra problemformulering til opgaveløsning nemmere og mere kvalitetsbetonet.

Håndbogen findes i 3 forskellige versioner:

Håndbogen er udarbejdet af Betoncentret på Teknologisk Institut i 2013. Håndbogen er udarbejdet under resultatkontrakten " Ny teknologi til anlægskonstruktioner ".