Hvem er vi - Strategi 2021-2024

Juan  Farré

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 10.

Drone i marken

Hvem er vi - Strategi 2021-2024

Her kan du læse Teknologisk Instituts strategi for perioden 2021-24 inden for områderne energi og klima, materialer, miljøteknologi, produktion og innovation, byggeri og anlæg, DMRI, AgroTech og Big Science.

I de kommende år er der to centrale omstillinger, som bliver afgørende for virksomhederne: Grøn omstilling og digitalisering. Dertil kommer det vedvarende pres på virksomheders evne til at forbedre deres konkurrenceevne gennem produktivitetsudvikling samt produkt- og serviceudvikling.

Instituttet fokuserer i den kommende strategiperiode sine aktiviteter omkring det teknologiske lederskab – vi vil finde og vise vejen for virksomhedernes teknologianvendelse. I strategien beskriver vi, hvordan vi vil udvikle markedsrelevante teknologiske serviceydelser, som vil medvirke til udviklingen af virksomhedernes konkurrenceevne samt understøtte den digitale og grønne omstilling.

I strategien beskriver vi også, hvordan vi vil fokusere vores aktiviteter på otte udvalgte strategiske indsatsområder. Her peger vi bl.a. på, hvordan vi vil tage det teknologisk lederskab samt hvilke nye teknologier og løsninger, vi vil bidrage med.

Download strategien og læs om innovation og Teknologisk Institut.

Læs Teknologisk Instituts strategi 2021-2024