Nyhedsbreve

Teknologisk Instituts hovedreception

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 00.

Newsletter robot2

Nyhedsbreve

Oversigt over gratis nyhedsbreve fra Teknologisk Institut, som du kan tilmelde dig via teknologisk.dk.

Læs vores privatlivspolitik https://www.teknologisk.dk/privatliv

Klik på overskriften på det nyhedsbrev du ønsker at modtage for at tilmelde dig.

Avanceret Energilagring
er et nyhedsbrev om avanceret energilagring, der udkommer få gange årligt, med fokus på batterier og smart grid. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet her modtager du også invitation til den årlige konference under samme emne.

Biomassekedler
...er et nyhedsbrev om biomassekedler og pillebrændere. Bliv opdateret 3-4 gange om året på standarder, krav og andre nyheder, som relaterer sig til biomassekedler i Danmark og udlandet.

Brændeovne
... er et nyhedsbrev om brændeovne, pilleovne og indsatse. Bliv opdateret 3-4 gange om året på standarder, krav og andre nyheder om brændeovne i Danmark og udlandet.

DMRI
...nyhedsbrevet fra DMRI. Få opfølgning på aktuelle og afsluttede projekter samt nyeste viden om kødforskning, digitalisering og automatisering. Du får besked om nye kurser/temadage og temaudgivelser om udvalgte emner og faglige områder. 

Plast og Emballage
...vil med jævne mellemrum udsende et elektronisk nyhedsbrev til interesserede inden for plast, logistik, emballage og transport.

Energi&Drift  
...holder dig ajour med aktuelle arrangementer på området. Vi udsender 'Energi&Drift' gratis hver måned.

Industriel 3D-print
...er på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden om vores arbejde med industriel 3D-print i din indbakke hvert kvartal.

Køle- og varmepumpeteknik
… holder dig opdateret ved at udsende nyhedsbreve med informationer med fokus på forskellige teknologier inden for VE, køleteknik, varmepumper og solenergi samt tørreprocesser. Du får også informationer om kommende kurser, konferencer og events.

Ren luft
...nyhedsbrevet 'Bliv klog på ren luft' klæder dig på til at træffe endnu bedre beslutninger om luft. Nyhedsbrevet er henvendt til beslutningstagere og aktører, der har ansvar for eller interesse i forbedring af luftkvalitet.

Robotteknologi
... informationer om den nyeste udvikling inden for industriel robotteknologi - både i forhold til ny teknologi, forsknings- og udviklingsprojekter samt relevante kurser, konferencer og meget mere.

Rørcentret
...Rørcentret udsender med mellemrum informationer om klimatilpasning, kloakker og regnvand.   

Svømmebadsteknologi
... informationer om nye regler for vandkvalitet, tekniske nyskabelser og ny udvikling, spændende produkter, gode idéer til at spare på vand, el og varme, nye uddannelses- og kursustilbud, nye projekter, hvad sker der i udlandet omkring svømmebadsteknologi, arbejdsmiljø og kemikaliesikkerhed.

Uddannelse
... giver dig mulighed for automatisk at få tilsendt kursus- og konferenceprogrammer og information om de emner, du er interesseret i.

Innovation og digital transformation - Nyt om teknologi, innovation og forretningsudvikling
... Nyhedsmailen fra Innovation og digital transformation giver inspiration til forretningsudvikling, innovation, teknologisk udvikling, idéudvikling, opfindelser, nye forretningsmodeller, samarbejdsmuligheder og meget mere. Derudover modtager du invitationer til gratis gå-hjem-møder, kurser og seminarer. Nyhedsbrevet udsendes 8-10 gange årligt af Innovation og digital transformation, der arbejder aktivt med at omsætte og kommercialisere idéer og ny viden til produkter, koncepter og services hos vores kunder.

Vejsektorens Test- og Udviklingscenter
...modtag nyheder fra Vejsektorens Test- og Udviklingscenter om bl.a. asfalt. Vores laboratorium åbnede i 2019.