Invitation til gå-hjem møde om altanundersøgelser

Allan Skydsbæk Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 12.

Altaner gå hjem møde

Invitation til gå-hjem møde om altanundersøgelser

Den 2. marts inviterer Teknologisk Institut, BUILD, Danske Udlejere og EjendomDanmark til gå-hjem møde med fokus på altanundersøgelser.

På mødet kan du høre oplæg fra Teknologisk Institut, om resultaterne og det mere tekniske indhold i projektet K-Altan, som er støttet af Grundejernes Investeringsfond (GI).

Du kan også høre om den samfundsøkonomiske beregning  fra EjendomDanmark og få en præsentation af  en nyudviklet App til beregning af bæreevne af udliggerjern.

Og så kan du få de foreløbige resultater fra et andet projekt om altaner, ”Eftersyn, afprøvning og vedligehold af eksisterende altaner”, som er støttet af GI og udført af SBI, Build, Force og DTU.

PRAKTISK INFO
Mødet afholdes den 2. marts 2023 fra kl. 13-16 hos Grundejernes Investeringsfond, Ny Kongensgade 15, 1472 København. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig, da der er begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle.

Tilmeld dig her

Se invitation som PDF her:

Læs mere om projektet K-alTan her