Invitation til lancering af branchevejledning for indeklima i skoler

Martha Katrine Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 67.

Forside_branchevejledning i indeklimaberegninger

Invitation til lancering af branchevejledning for indeklima i skoler

Lancering af Branchevejledning for Indeklima i skoler
Et sundt indeklima er alfa og omega for at opfylde skolernes fornemmeste funktion – at give skolebørn de bedste betingelser for indlæring. Ny branchevejledning er et konkret værktøj til et sundt indeklima i skolerne, og kan bruges både til nybyggeri og renovering. Branchevejledningen er udarbejdet af MOE, NIRAS og Teknologisk Institut og er finansieret af Realdania.

Branchevejledning for indeklima i skoler lanceres den 6. oktober kl. 13-15 hos Realdania på Jarmers plads 2, 1551 København. Der er begrænsede antal pladser, så det er først til mølle (OBS: ER AFHOLDT). Der afholdes derudover et virtuelt arrangement, hvor Branchevejledningen præsenteres. Det sker den 26. oktober kl. 14-16.

Tilmeld dig det event du ønsker at deltage i her

Om branchevejledningen
Branchevejledning for indeklima i skoler er relevante både for dig som bygherre, rådgiver og beslutningstager på det politiske niveau.

Branchevejledningen for indeklima i skoler henvender sig både til bygherrer, som har behov for at specificere indeklimakrav, og til de rådgivere, som skal lave design og projektering af skolens indeklima. Branchevejledningen kan benyttes som metodebeskrivelse for både meget erfarne og mindre erfarne rådgivere, som alle får glæde af at have en branchevejledning at referere til i forhold til kravspecifikationer, designforudsætninger og input til beregninger.

Branchevejledningen indeholder også en baggrundsviden, der vil være særlig anvendelig for beslutningstagere på det politiske niveau, når midlerne i de kommunale budgetter skal prioriteres. Forvaltningerne vil ligeledes have glæde af denne baggrundsviden, når indeklima i skoler skal sættes på dagsordenen i kommunerne.

Hent branchevejledningen som PDF her:

Foto øverst:SUNDskolen, der endnu ikke opført, skal svanemærkes. Guldborgsund Kommune er bygherre. Henning Larsen, ETN arkitekter og Skala Arkitekter er arkitekterne bag, og MOE er ingeniør. Fotograf: ©Sora (personerne på billedet er fiktive personer)