Kurser med fokus på solenergi, køle- og varmepumpeteknik og naturlige kølemidler

Svenn Ole Kjøller Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 12 67.

Kurser i Køle- og Varmepumpeteknik

Kurser med fokus på solenergi, køle- og varmepumpeteknik og naturlige kølemidler

Opdater din værktøjskasse sideløbende med dit arbejde. Formålet med vores kurser er at give dig ny viden og nye kompetencer, der gør dig endnu skarpere til at varetage specifikke arbejdsfunktioner og ruster dig til at løfte konkrete kompetenceområder. 

Vælg mellem en bred vifte af kurser, hvor du både kan få grundlæggende basisviden og specialiseret viden inden for køleteknik, varmepumpeteknik og solenergi samt naturlige kølemidler.

Vores kurser tilbyder et mix af teori og praksiske øvelser og er sammensat, så der er plads til både spørgsmål, erfaringsudveksling og fordybelse. De praktiske øvelser udføres på forskellige træningsanlæg, hvor du f.eks. prøver kræfter med opstart og indregulering af anlæg samt trouble shooting. 

De fleste af vores kurser henvender sig til bestemte faggrupper, hvilket giver dig netop den viden og de kompetencer, som du har brug for på dit erfaringsniveau. Enkelte kurser forudsætter, at du har opnået et vist erfaringsniveau på bestemte områder for at få et optimalt udbytte af kurset. Tag fat i kursusunderviserne, hvis du er i tvivl, om du har valgt det rigtige kursus.

 

Rigtig god variation af indlæggene og meget velforberedte indlægsholdere
- Kursist, webinar om termisk lagring,
Avanceret Energilagring 2020

 

Se vores udvalg af kurser

Varmepumper
Vores varmepumpekurser lægger vægt på varmepumpeteknikken i små og store anlæg, installation og drift af varmepumpeanlæg samt rådgivning, dimensionering og økonomi. Du kan også vælge kurser, der kommer omkring varmegenvinding og anvendelse af udvalgte kølemidler, f.eks. CO2.

Se udvalget af varmepumpekurser


Køleteknik
Vores køleteknikkurser har fokus på køleteknikken, styring, regulering og måling samt økonomi, herunder muligheder for energibesparelser og optimal drift. Du kan også få viden om køling af fødevarer i supermarkeder, på mejerier o.l samt specifik anvendelse af udvalgte kølemidler, f.eks. CO2 og ammoniak (NH3).

Se udvalget af køleteknikkurser


Solenergi
Vores solenergikurser fokuserer på mulighederne for anvendelse af solenergi, især solvarme- og solcelleanlæg. Kurserne dykker ned i emner som f.eks. montage, økonomi og jura samt problematikker med refleksion.

Se udvalget af solenergikurser


Online kurser og webinarer
Vores online kurser afdækker aktuelle emner, og niveauet kan være både basisviden eller specialiseret viden. Emnerne og datoerne for afholdelse af online kurserne planlægges løbende. Det kan være tale om heldagskurser eller to-timers webinarer.

Bemærk at online kurserne kan foregå på engelsk. Tjek evt. med underviseren om det pågældende kursus afholdes på dansk eller engelsk.

Se udvalget af aktuelle online kurser


Virksomhedskurser
Er I en virksomhed, som søger helt specifikke kompetencer eller specialviden til flere af jeres medarbejdere, så er et specialdesignet virksomhedskurser, der er tilpasset jeres behov, det bedste match. Her får I skræddersyet specialviden og praktiske færdigheder på særligt udvalgte områder.

Send en mail til Svenn Ole Kjøller HansenBilledet viser en person, der arbejder på et CO2-anlæg

Vil du vide mere om vores aktiviteter?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende nyheder om vores projekter, laboratorier og arrangementer samt kurser.