3 gode grunde til at benytte VMware

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Kurser inden for VMware

3 gode grunde til at benytte VMware

2 min.

Hvad er VMware?

VMware er en amerikansk softwarevirksomhed og blev stiftet i 1998 af fem forskellige IT-eksperter. VMware Workstation blev lanceret i 1999, derefter kom VMware GSX Server i 2001. VMware er verdens førende leverandør af virtualiserings software og private cloud løsninger.

VMware's produkter kan kategoriseres i to niveauer:

  • Desktop applikationer
  • Server applikationer

VMware teknologier er verdens mest udbredte virtualiserings-software og var de første til at virtualisere Intels x86 CPU-arkitektur. VMware produkter omfatter virtualization, networking og security management tools, software-defined data center software og storage software.

VMware baserer sine virtualiseringsteknologier på ”bare-metal” hypervisor ESX / ESXi i x86-arkitekturen, det betyder at de virtuelle maskiner kan tilgå hardware meget effektivt.

Hypervisor bliver installeret på den fysiske server ved virtualisering af VMware-servere, dermed kan flere virtuelle maskiner køre på den samme fysiske server. Da VM kan køre sit eget operativsystem, kan flere operativsystemer kører på en fysisk server. Alle VM'erne på den samme fysiske server deler ressourcer, såsom netværk og RAM.

3 gode grunde til at benytte VMware

  • Aktivér forbedret ydeevne, sikkerhed og skalerbarhed, der strækker sig fra dit datacenter til de store offentlige cloud services med fuldt integrerede Software Defined Data Center (SDDC).
  • Beskyt dine intellektuelle IP-rettigheder og kundedata med internt, meget granulært og policy-driven sikkerhed, der er indbygget i applikationen.
  • Omforme IT og reducere omkostningerne med Workspace ONE, en samlet digital arbejdspladsplatform, der sikkert leverer enhver app, til en hvilken som helst device, på tværs af cloud, til hvilken som helst case.


Vil du vide mere om VMware?

Vil du øge dine kompetencer inden for VMware, så har Teknologisk Institut kurset for dig! Bliv opdateret i nyhederne inden for VMware og lær om grundlæggende design beslutninger, der forbedrer ydeevnen. Find dit kursus inden for VMware allerede i dag og øg dine kompetencer inden for emnet. Kurserne giver dig mulighed for certificeringer.