7 råd til at komme godt i gang efter ferien

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Få 7 råd til efter ferien

7 råd til at komme godt i gang efter ferien

3 min.

Velkommen tilbage fra ferie! Vi håber at du har fået ladet batterierne op efter en afslappende ferie. Nu begynder hverdagen nemlig igen, og hvis du ikke bevarer roen, kan det blive rigtig hårdt at komme i gang igen. Vi giver dig her 7 gode råd til at komme godt i gang efter ferien:

1. Hold de gode vaner fra ferien

Hvis du har brugt ferien på at indføre gode vaner som f.eks. motion, sund kost og nok søvn, så prøv at tage det med ind i hverdagen. Hjælp dig selv med at holde det ved at planlægge dit arbejde sammen med dine nye gode vaner.

2. Undgå lange dage den første uge

Prøv at undgå lange dage i den første uge. Lægger du for hårdt ud, risikerer du at miste overblikket og få en dårlig og stresset start på efteråret. Læs mere om vores kurser inden for stressforebyggelse.

3. Sæt de første par dage efter ferien af til at planlægge og tænke frem

Book den første dag efter ferien til dig selv. Sørg her for at planlægge fremad og tænke over, hvilke nøgleresultater du gerne vil opnå i den kommende tid. Se kurset Personlig Planlægning.

4. Få ikke skyldfølelse

Få ikke dårlig samvittighed over at være bagud med arbejdsopgaverne. Du skulle holde ferie før eller siden, og har du holdt din ferie ordentligt og giver du dig selv ro til at komme godt i gang igen, så får du meget mere energi, indhenter det tabte og mere til.

5. Start med de nemme opgaver

Lad være med at kaste dig over de sværeste og mest komplekse opgaver den første dag. Når du er oppe i omdrejninger igen, kan du tage fat i de komplekse opgaver.

6. Læg en karriereplan for efteråret

Forbered dig for eksempel på din MUS allerede nu, ved at planlægge et forslag til din efteruddannelse, samt føre logbog over de resultater, du skaber i dit daglige arbejde.

7. Tal med dine kolleger

Tag dig tid til at få talt med dine kolleger og hør, hvad de har oplevet i ferien. Vær ikke bange for at bede dine kollegaer om hjælp, hvis du har brug for det. Det er dit ansvar at melde ud, hvis der er noget du har brug for.


Vil du vide mere?

Teknologisk Institut udbyder mere end 1000 forskellige kurser, konferencer og uddannelser.