Kurser

Nyt4 timer kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Boost din læring - Alumniforløb for tidligere deltagere på Koordinatoruddannelsen i Aarhus

15. november 2024 Aarhus Garantifor afholdelse
DKK  2.499
ekskl. moms
Nr. 91539 P
4,8
Fremragende
5 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Ønsker du at forankre din viden og værktøjer fra koordinatoruddannelsen endnu bedre, og vil du også gerne have ekstra redskaber, som får dig til at stå endnu stærkere i din rolle, så er vores Alumni-forløb det helt rette valg for dig.

Tag næste skridt i din faglige og personlige udvikling

For at opnå det optimale udbytte fra koordinatoruddannelsen får du nu mulighed for at deltage på vores Alumni-forløb, som er skræddersyet til tidligere deltagere på Århus-uddannelsen.

Når hverdagen sætter ind og redskaberne og den nye viden skal afprøves, afføder det ofte spørgsmål eller behov for nye vinkler på det lærte. På opfølgningsdagene får du mulighed for at dykke endnu dybere ned i det lærte, og forankre det endnu stærkere i din hverdag.

Du får også mulighed for at udveksle erfaringer med de deltagerne fra de andre hold og derigennem skabe et endnu stærkere netværk, som både du og din virksomhed får glæde af.

Deltagerprofil

Dagen er kun for tidligere deltagere på Koordinatoruddannelsen i Århus.

Udbytte

  • De nyeste redskaber, som styrker din rolle som koordinator
  • Stærkt netværk med andre koordinatorer
  • Forankring af din viden og mulighed for at følge op på det lærte

Det får du på kurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Tæt på kursusstedet er der gratis parkering.

Gratis parkering

Indhold

Forud for dagen er det muligt for dig som deltager at sende spørgsmål eller ønsker til emner til underviseren. Dagen tilrettelægges med en blanding af ny viden, dybere indsigt i de tidligere emner og netværk med de andre deltagere.

Anmeldelser af Boost din læring - Alumniforløb for tidligere deltagere på Koordinatoruddannelsen i Aarhus

4,8
 
Fremragende Baseret på 5 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt

Form

Der veksles mellem undervisning, netværk og øvelser.

Der sluttes af med frokost.

Du beslutter selv, hvor ofte du ønsker at deltage på Alumni-forløbet. Vi tager et nyt emne op hver gang. Fælles for alle mødegange er, at der hver gang trækkes tråde til den viden, du har med dig fra Koordinatoruddannelsen. Du får dermed bygget mere og mere på den udvikling, du allerede er godt i gang med. Du kan deltage hver gang eller blot én gang, det er helt op til dig. Vi sammensætter undervisningen, så der er fleksibilitet til at deltage, så lidt eller ofte du har lyst.

29615
Underviser

Sagar Constantin

4.81/5 (1329 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Sagar er erhvervspsykologisk rådgiver, forfatter og certificeret konfliktcoach. Hun har over 18 års erfaring som underviser inden for kommunikation, forandringsledelse, personlig udvikling, motivation og ledelse. Hun er forfatter til seks bøger, hvor den seneste “Klog på forandring” stiller skarpt på de menneskelige udfordringer som organisatoriske forandringer. Sagar evner at formidle selv komplekst stof i øjenhøjde, med stor passion og smittende energi. Hun underviser i Jylland.

Vælg dato

Aarhus
15. november 2024
 Garantifor afholdelse