Firmakurser - få et tilbud

Daniela Munch Celant

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 28.

Firmakurser – få et tilbud

Firmakurser - få et tilbud

Er I flere, der har samme behov for kompetenceudvikling, så er et firmakursus ofte den rette løsning, der kan skabe fælles fundament og økonomisk besparelse.

Få matchet jeres behov

Med et tilpasset firmakursus hos Teknologisk Institut får din virksomhed mulighed for at:

 • Uddanne flere medarbejdere på samme tid
 • Få et skræddersyet kursus tilpasset jeres konkrete behov
 • Vælge det tidspunkt og sted, der passer jer bedst
 • Opnå økonomiske besparelser
 • Skabe et fælles afsæt for medarbejderne
 • Få undervisning på dansk eller engelsk.

Virtuelle kurser og online kurser

”Distance Learning” er et begreb, som dækker over de produkter, Teknologisk Institut kan tilbyde, som ikke kræver din fysiske tilstedeværelse i vores undervisningslokaler. Det betyder, at du kan modtage undervisning foran din computer, tablet eller mobil – på din arbejdsplads eller hjemme hos dig selv.

Teknologisk Institut tilbyder en lang række muligheder og produkter, som kan imødekomme dine ønsker for fjernundervisning.

Få et tilbud

Gør som hundredvis af andre virksomheder, der benytter sig af Teknologisk Institut til kompetenceudvikling. Kontakt os og hør mere om mulighederne for firmakurser og få et uforpligtende tilbud.

Klippekort

I kan opnå kontante fordele og lettere administration ved køb af et klippekort. Læs mere om klippekort.

Kontakt os i dag

Telefon: +45 72 20 27 28
E-mail: steam@teknologisk.dk

1:1 undervisning

Hvis det kun er en enkelt medarbejder, der har behov for specifik kompetenceudvikling - og hvis det ikke passer ind med en af vores åbne kurser, så er der mulighed for at købe 1:1-undervisning på alle vores kurser. Læs mere om 1:1-undervisning.

Stort udvalg og masser af erfaring

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 100 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der dækker en bred vifte af mere end 900 kurser, uddannelser og konferencer bl.a. inden for IT, projektledelse, personlig udvikling, ledelse, kommunikation, salg, marketing, HR, jura og økonomi – alle med det praksisnære i fokus.

Generelt var det et super kursus og nogle gode faciliteter og god mad. Jeg glæder mig til at komme tilbage på et af jeres andre kurser.

Viden der virker

At skabe reel læring, er Teknologisk Instituts styrke. Vores 300 forskellige undervisere dækker et stort udvalg af fagområder, og med en kundetilfredshed på over 90%, er kvaliteten altid i fokus. På Teknologisk Institut bestræber vi os på at skabe de bedste rammer for vores kursisters læring, og tilbyder en lang række muligheder for at sikre det optimale udbytte:

 • Fleksible læringsforløb
 • Online kurser og webinarer
 • Kompetencetjek med rådgivning om uddannelse og karriere 
 • Personlige læringssamtaler 
 • Evaluering og opfølgning

Læs mere om hvordan Teknologisk Institut leverer succesfuld kompetenceudvikling:

Design jeres eget akademi

Ønsker I at tilbyde bestemte medarbejdergrupper – f.eks. ledere, sælgere, rådgivere et ensartet og værdiskabende udviklingsforløb? Med et internt akademi har I mulighed for at sætte medarbejdernes udvikling og firmaets træningsaktiviteter i system.

Læs mere om vores akademiforløb her: Design jeres eget akademi