Køb klippekort - og få flere fordele

Berit Flydal Uldal

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 64.

Nu kan din virksomhed opnå kontante fordele og lettere administration ved køb af et klippekort fra Teknologisk Institut Uddannelse.

Køb klippekort - og få flere fordele

Nu kan din virksomhed opnå kontante fordele og lettere administration ved køb af et klippekort fra Teknologisk Institut Uddannelse.

Hvis I regner med at bruge 100.000 kr. eller mere inden for det næste år på uddannelse, så køb et klippekort. Herefter kan I frit vælge, hvilke kurser I vil tage og hvornår – og bare trække på klippekortet.

I får alle disse fordele ved køb af et klippekort:

Administrativ lettelse
Køb et klippekort på et beløb, der dækker jeres uddannelsesbehov, og få ro i budgettet resten af året – I får kun én faktura. Klippekortet er nemt at anvende og kan bruges af alle i virksomheden. (Det er også muligt at dedikere klippekortet til en eller flere medarbejdere.)

Ved kursustilmelding giver I besked om, at der købes på klippekort, hvorefter klippekortet bliver nedskrevet. Teknologisk Institut Uddannelse holder samtidig styr på jeres forbrug til uddannelse.

Kæmpe udvalg – ingen begrænsning
Et klippekort fra Teknologisk Institut giver den bedste mulighed for at dække jeres uddannelsesbehov ét sted. Det gælder til over 1.000 kursustitler på åbne kurser inden for mange forskellige områder - se kursusudvalget her.

Klippekortet kan også bruges til certificeringer og firmakurser.
Kom i gang med det samme!

Kontakt os for at høre mere og/eller købe et klippekort.

Kontakt os i dag
Telefon: +45 72 20 33 10
E-mail: kurser@teknologisk.dk

Betingelser ved køb af klippekort
Klippekortet gælder til alle arrangementer/ydelser hos Teknologisk Institut Uddannelse*. Der er også mulighed for at afgrænse en særlig produkttype, fx Office-kurser, som klippekortet skal gælde specifikt til.

  • Ved tilmeldinger med klippekortet nedskrives det tilgodehavende beløb med arrangementets pris (efter eventuelle rabatter er fratrukket).
  • Vores normale afbestillingsbetingelser er gældende ved betaling med klippekortet. www.teknologisk.dk/kurser/handelsbetingelser
  • Klippekortet bliver faktureret på købstidspunktet.
  • Klippekortet gælder i 12 måneder, og beløbet skal bruges inden for løbetiden. Et eventuelt restbeløb herefter kan ikke refunderes.
  • Beløbet på klippekortet kan ikke refunderes.
  • Klippekortet fornyes ikke automatisk.
  • Klippekortet kan benyttes af alle i virksomheden eller for en specifikt defineret afdeling eller gruppe – efter ønske.
  • I ordrebekræftelsen får I en kode, som skal anføres, når I tilmelder jer kurser på klippekortet.

*Klippekortet gælder udelukkende til ydelser fra Teknologisk Institut Uddannelse, inkl. kurser, konferencer, uddannelser, certificeringer, firmakurser og coachingtimer.