Kurser

1 dags konference 
Større arrangement med foredrag og taler

Den Store Sekretærdag

1. juni 2023 Frederiksberg Garantifor afholdelse
9. november 2023 Kolding Garantifor afholdelse
DKK  3.999
ekskl. moms
Nr. 72930 P
4,4
Fremragende
1183 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Den Store Sekretærdag er konferencen, der sikrer, at dine faglige og personlige kompetencer er toptunet til fremtidens udfordringer. Vi har samlet et fantastisk hold af inspirerende mennesker, der hver især brænder for, at du bliver fyldt op med fornyet viden, inspiration og arbejdsglæde.

På Den Store Sekretærdag sætter vi fokus på dig og dine kompetencer. Hvad enten du kommer alene eller sammen med dine kolleger, sørger vi for, at du bliver inspireret fagligt og personligt. Det praktiske står vi for – du skal blot suge til dig af alle de spændende input til en arbejdsdag med større faglighed og arbejdsglæde.

Dagens program sætter fokus på, hvordan du i endnu højere grad kan brænde igennem med dit budskab og giver dig input til, hvordan du stiller dig selv stærkest i forhold til fremtidens krav til din funktion. Du får også værktøjer til at møde hverdagens små og store udfordringer med overskud samt inspiration til, hvordan du giver dine rutiner et kærligt eftersyn.

Deltagerprofil

Konferencen er for dig, der har en koordinerende rolle – det kan være som sekretær, koordinator eller i en anden administrativ funktion. Du er den person, der sikrer, at tingene flyder professionelt i din virksomhed – og som sætter en ære i at levere dine opgaver i høj kvalitet.

Udbytte

 • Byd fremtiden velkommen i den stærkeste udgave af dig selv
 • Vend modvind til medvind og få større arbejdsglæde
 • Hør, hvorfor potentialet er altid større end problemet
 • Styrk din gennemslagskraft, og bliv den andre lytter til
 • Mød (arbejds-) livet åbent og nysgerrigt
 • Giv dine rutiner et (k)ærligt eftersyn, og opnå større overskud i hverdagen

Det får du på konferencen

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Du får inspiration, ny viden og hands-on værktøjer leveret med glimt i øjet

Ny viden kan leveres på mange måder. Du kan være sikker på, at vores viden til dig leveres med lune og giver plads til masser af grin undervejs. Vi sikrer således højt humør – men giver også plads til de gribende historier, når vores erfarne talerpanel deler input og erfaring fra en verden i konstant forandring.

Giv dig selv en dag, hvor din udvikling er i centrum. Kom alene eller tag dine kolleger med. Du får mulighed for at netværke på kryds og tværs i dansk erhvervsliv. Og en ting er sikkert – du går fra konferencen fyldt op med fornyet inspiration og værktøjer.

 

Anmeldelser af Den Store Sekretærdag

4,4
 
Fremragende Baseret på 1183 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt
Det var simpelthen en super god dag. Programmet var sindssyg godt sat sammen. Der var ikke på noget tidspunkt, at man kedede sig. Jeg havde 4 medarbejdere med og de var flyvende, da vi tog hjem onsdag og hele torsdag - der blev ikke talt om andet. VIDUNDERLIGT.
 - Flemming Hviid Københavns Voksentandpleje
Virkelig en dejlig dag fyldt med gode og motiverende foredrag i dejlige omgivelser. Oplægsholderne var fantastiske og gav mig stof til eftertanke. Det er skønt at gå hjem med en følelse af, at man er blevet beriget.
 - Heidi Peitersen Samstyrken Administrationen
Jeg må sige... det er den bedste konference jeg har været til i meget lang tid; sikke nogle gode indlæg der var og det gav en masse inspiration med hjem. Det levede fuldt ud op til jeres præsentation af programmet for dagen. Virkelig godt.
 - Tine Tvernø Christiansen Slagelse Kommune
Jeg har deltaget i rigtig mange år, og selvom konceptet er nøjagtig det samme, som da jeg var med første gang, så er det også som at "komme hjem", og jeg nyder den forkælelse, der ligger i det.
 - Tina Holm VKST I/S
Jeg deltog for 9. gang i år og jeg havde glædet mig så meget til arrangementet. I lighed med alle de øvrige år var det en kæmpe stor fornøjelse med nogle dejlige og fantastiske talere. Jeg glæder mig allerede til næste år.
 - Susanne Jensen Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab

Form

Konferencen veksler mellem foredrag og interviews og giver samtidig mulighed for spørgsmål fra salen. Vi har igen i år fornøjelsen af at have Louise Wolff med ved roret, og hun guider os sikkert, dedikeret og begavet igennem dagen. Hun afslutter hvert indlæg med et par uddybende spørgsmål og sørger for, at dine potentielle spørgsmål kommer sikkert op til scenen.

Afholdelsessted

Den 1. juni 2023 på Scandic Falconer, København og den 9. november 2023 på Comwell Kolding.

Der vil være morgenmad fra kl. 8.30.

Rabat

Ved 10 eller flere samtidige tilmeldinger fra samme virksomhed får I 10 % rabat på det samlede køb. Rabatter kan ikke kombineres.

Se vores andre kurser i administration.

23166
26246
26261
26262
26263
26264
Underviser

Louise Wolff

4.85/5 (1147 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Louise har gennem mange år været konferencier på konferencen og er journalist og vært på Go Morgen Danmark. Hun har tidligere været vært på Aftenshowet og Kulturmagasinet Gejst på DR1.

Underviser

Mogens Fog

4.89/5 (91 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Glæd dig til at møde manden, der har stået bag flere populære uddannelsesforløb for personlige assistenter og sekretærer hos store danske virksomheder. Mogens Fog har en baggrund som direktør i Center for Ledelse – og er i dag partner i en konsulentvirksomhed. Hans daglige passion er at fremme og skubbe til menneskers og organisationers faglige og personlige udvikling.

Underviser

Sara Lygum

Du kender hende nok mest som værten for det populære TV2 program ”3 X Beliggenhed”. Sara Lygum er også kvinden, der sagde farvel til et velbetalt lederjob i ejendomsmæglerbranchen, trodsede frygten, lyttede til sig selv og tog springet i en helt anden retning. I dag er hun foredragsholder og rådgiver, hvor en af hendes vigtigste pointer er, at vi skal turde forfølge de veje, der får os til at blomstre mest som menneske. For Sara er det uden tvivl i samspillet med andre mennesker.

Underviser

Katerina Pitzner

Mød kvinden, der balancerer en karriere som succesfuld direktør i en mandsdomineret branche med deltagelse i forskellige tv-programmer og rollen som mor til fire. Offentlighedens holdninger til Katerina Pitzners livsvalg er mange. En ting er sikkert: Hendes nysgerrighed og eventyrlyst på såvel karriere som livet er generelt stor – og hun deler gavmildt ud af sine erfaringer med at ’bide livet i låret’ og lægge arm med janteloven.

Underviser

Birgitte Dam Jensen

Bliv inspireret af kvinden, der bl.a. har været personlig rådgiver for en håndfuld danske topledere og politikere, herunder tidligere statsminister Helle Thorning Schmidt fra 2008 – 2013. Birgitte Dam Jensen er kommunikationsekspert og har arbejdet med præsentation, retorik, personlig gennemslagskraft og kropssprog i mere end 15 år. Hun har undervist og trænet en lang række af medarbejdere, ledere og topledere.

Underviser

Rasmus Tantholdt

Når de internationale vinde blæser allerkraftigst, så står han klar og brænder igennem på vores tv-skærme – klar til at transmittere fra verdens brændpunkter. Glæd dig til at møde journalist og korrespondent Rasmus Tantholdt, når han fortæller om sine rørende, spændende og indimellem voldsomme oplevelser fra den verden, som er hans arbejdsplads.

Vælg dato

Frederiksberg
1. juni 2023
 Garantifor afholdelse
Kolding
9. november 2023
 Garantifor afholdelse

Konferenceprogram

Vis hele programmet
 • Indtjekning

 • Velkomst v/Louise Wolff

 • Byd fremtiden velkommen i den stærkeste udgave af dig selv

  Mogens Fog, ledelseskonsulent, foredragsholder, partner og coach

  Er du nysgerrig efter at vide, hvad den mest efterspurgte kompetence bliver på fremtidens arbejdsmarked? Og vil du lære, hvordan du styrker denne kompetence i din rolle som sekretær, så du kan møde fremtiden i den stærkeste udgave af dig selv? Hvis ja, så er Mogens Fog klar med nogle knivskarpe bud, der klæder dig på til at stå stærkt fagligt og personligt nu og i fremtiden.
  • Skru op for dine samarbejdsevner og stå stærkt på fremtidens arbejdsmarked
  • Hør hvordan du udvikler og fremmer din evne til at skabe stærke og bæredygtige relationer
 • Pause

 • Giv dine rutiner et (k)ærligt eftersyn og opnå større overskud

  Sara Lygum, foredragsholder, rådgiver og TV-vært

  Prøv at forestille dig, hvordan arbejdsdagen kunne se ud, hvis vi fast to gange årligt gav vores mere eller mindre kedelige rutiner et kærligt eftersyn. Tilbage står vi med en ren-visket tavle klar til at se, hvor det positivt kan ’flytte’ os hen. Lad dig inspirere af mesteren i at gøre op med vante mønstre. Sara Lygum har nemlig gjort det til sit ekspertisefelt at inspirere andre til, hvordan vi kan høste langt større arbejdsglæde, når vi tør bryde med gamle mønstre og byde nye indenfor.
  • Øg din arbejdsglæde ved at gøre op med gamle rutiner
  • Skab et autentisk rum for din udvikling
  • Tag magten over dine trygge vaner og erstat dem med større overskud og et nyt udsyn
 • Frokost

 • Potentialet er altid større end problemet

  Katerina Pitzner, direktør, forfatter og tv-personlighed

  Måske har du hørt hende omtalt som den iskolde diamantdronning, der har fået det meste i sit liv foræret. Måske kender du hende som den knivskarpe forretningskvinde, der brillierer i en mandsdomineret verden. Hendes image i offentligheden har mange nuancer – og hun lever fint med det. Mød Katerina Pitzner, der har erfaring med at gå mod strømmen og møde modstand i mange afskygninger og alligevel lykkes med at skabe en succesfuld virksomhed og et stærkt brand. Ifølge Katerina handler det bl.a. om at turde være tro mod egne værdier og lede sig selv efter sit eget indre kompas. At turde opfatte modstand som en værdifuld gave og udfordre normer og rammer – både egne og andres. Men det handler også om, at vi ikke nødvendigvis beder om et problemfrit (arbejds-) liv, men at vi beder om at få aktiveret vores iboende evner, når potentielle problemer opstår.
  • Få inspiration til at være mere tro mod dig selv og oplev større arbejdsglæde
  • Hør, hvordan du kan slippe den personlige spændetrøje og øge din udvikling
  • Lær, hvordan du udfordrer egne og andres gamle overbevisninger og indser, at potentialet altid er større end problemet
 • Pause

 • Bliv den, man lytter til

  Birgitte Dam Jensen, foredragsholder, coach og ledelseskonsulent med speciale i formidling

  Som sekretær stilles der større og større krav til, at du på én gang kan kommunikere dine budskaber med troværdighed, høj gennemslagskraft og et afslappet åbent kropssprog. Det kan virke ret overvældende for de fleste – men øvelse gør heldigvis mester og alle kan lære at blive den, andre lytter til. Glæd dig til Birgitte Dam Jensens fem konkrete budskaber, der klæder dig på til at brænde igennem med dit budskab og bevare roen undervejs.
  • Lær, hvordan du fanger og fastholder dine tilhøreres opmærksomhed
  • Få styr på dit kropssprog, så du fremstår rolig – også under pres
  • Brænd igennem med stor overbevisning og power
 • Pause

 • Mød (arbejds-) livet åbent og nysgerrigt

  Rasmus Tantholdt, journalist, korrespondent og forfatter

  For mange er Rasmus Tantholdt billedet på mod i absolut særklasse. Han er manden, der igen og igen sætter sig selv i spil for den større sags tjeneste. For ham selv handler det om at følge sin passion og gå benhårdt efter det, han brænder allermest for. Læn dig trygt tilbage, når Rasmus tuner ind på sit arbejdsliv og fortæller om, hvorfor han altid stiler efter at møde arbejdslivet med åbne øjne og en høj grad nysgerrighed.
  • Din nysgerrighed er dit bedste redskab til vedvarende udvikling
  • Aktivér dit mod ved at finde frem til din passion og sætte ord på det, du drømmer allermest om
  • Hør, hvordan du kan håndtere (arbejds-)livets til tider svære dilemmaer konstruktivt
 • Tak for denne gang v/Louise Wolff

 • Indtjekning

 • Velkomst v/Louise Wolff

 • Byd fremtiden velkommen i den stærkeste udgave af dig selv

  Mogens Fog, ledelseskonsulent, foredragsholder, partner og coach

  Er du nysgerrig efter at vide, hvad den mest efterspurgte kompetence bliver på fremtidens arbejdsmarked? Og vil du lære, hvordan du styrker denne kompetence i din rolle som sekretær, så du kan møde fremtiden i den stærkeste udgave af dig selv? Hvis ja, så er Mogens Fog klar med nogle knivskarpe bud, der klæder dig på til at stå stærkt fagligt og personligt nu og i fremtiden.
  • Skru op for dine samarbejdsevner og stå stærkt på fremtidens arbejdsmarked
  • Hør hvordan du udvikler og fremmer din evne til at skabe stærke og bæredygtige relationer
 • Pause

 • Giv dine rutiner et (k)ærligt eftersyn og opnå større overskud

  Sara Lygum, foredragsholder, rådgiver og TV-vært

  Prøv at forestille dig, hvordan arbejdsdagen kunne se ud, hvis vi fast to gange årligt gav vores mere eller mindre kedelige rutiner et kærligt eftersyn. Tilbage står vi med en ren-visket tavle klar til at se, hvor det positivt kan ’flytte’ os hen. Lad dig inspirere af mesteren i at gøre op med vante mønstre. Sara Lygum har nemlig gjort det til sit ekspertisefelt at inspirere andre til, hvordan vi kan høste langt større arbejdsglæde, når vi tør bryde med gamle mønstre og byde nye indenfor.
  • Øg din arbejdsglæde ved at gøre op med gamle rutiner
  • Skab et autentisk rum for din udvikling
  • Tag magten over dine trygge vaner og erstat dem med større overskud og et nyt udsyn
 • Frokost

 • Potentialet er altid større end problemet

  Katerina Pitzner, direktør, forfatter og tv-personlighed

  Måske har du hørt hende omtalt som den iskolde diamantdronning, der har fået det meste i sit liv foræret. Måske kender du hende som den knivskarpe forretningskvinde, der brillierer i en mandsdomineret verden. Hendes image i offentligheden har mange nuancer – og hun lever fint med det. Mød Katerina Pitzner, der har erfaring med at gå mod strømmen og møde modstand i mange afskygninger og alligevel lykkes med at skabe en succesfuld virksomhed og et stærkt brand. Ifølge Katerina handler det bl.a. om at turde være tro mod egne værdier og lede sig selv efter sit eget indre kompas. At turde opfatte modstand som en værdifuld gave og udfordre normer og rammer – både egne og andres. Men det handler også om, at vi ikke nødvendigvis beder om et problemfrit (arbejds-) liv, men at vi beder om at få aktiveret vores iboende evner, når potentielle problemer opstår.
  • Få inspiration til at være mere tro mod dig selv og oplev større arbejdsglæde
  • Hør, hvordan du kan slippe den personlige spændetrøje og øge din udvikling
  • Lær, hvordan du udfordrer egne og andres gamle overbevisninger og indser, at potentialet altid er større end problemet
 • Pause

 • Bliv den, man lytter til

  Birgitte Dam Jensen, foredragsholder, coach og ledelseskonsulent med speciale i formidling

  Som sekretær stilles der større og større krav til, at du på én gang kan kommunikere dine budskaber med troværdighed, høj gennemslagskraft og et afslappet åbent kropssprog. Det kan virke ret overvældende for de fleste – men øvelse gør heldigvis mester og alle kan lære at blive den, andre lytter til. Glæd dig til Birgitte Dam Jensens fem konkrete budskaber, der klæder dig på til at brænde igennem med dit budskab og bevare roen undervejs.
  • Lær, hvordan du fanger og fastholder dine tilhøreres opmærksomhed
  • Få styr på dit kropssprog, så du fremstår rolig – også under pres
  • Brænd igennem med stor overbevisning og power
 • Pause

 • Mød (arbejds-) livet åbent og nysgerrigt

  Rasmus Tantholdt, journalist, korrespondent og forfatter

  For mange er Rasmus Tantholdt billedet på mod i absolut særklasse. Han er manden, der igen og igen sætter sig selv i spil for den større sags tjeneste. For ham selv handler det om at følge sin passion og gå benhårdt efter det, han brænder allermest for. Læn dig trygt tilbage, når Rasmus tuner ind på sit arbejdsliv og fortæller om, hvorfor han altid stiler efter at møde arbejdslivet med åbne øjne og en høj grad nysgerrighed.
  • Din nysgerrighed er dit bedste redskab til vedvarende udvikling
  • Aktivér dit mod ved at finde frem til din passion og sætte ord på det, du drømmer allermest om
  • Hør, hvordan du kan håndtere (arbejds-)livets til tider svære dilemmaer konstruktivt
 • Tak for denne gang v/Louise Wolff

Vil du vide mere?

Har du styr på en effektiv referatteknik?

Referatteknik indebærer mange ting. Man skal både lytte, forstå, sammentrænge, formulere og notere på samme tid.

Læs mere