Kurser

1 dags konference 
Større arrangement med foredrag og taler

Den Store Sekretærdag

2. november 2022 Kolding Garantifor afholdelse
DKK  3.999
ekskl. moms
Nr. 72930 P
4,2
Fremragende
350 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Den Store Sekretærdag er konferencen, der sikrer, at dine faglige og personlige kompetencer er toptunet til fremtidens udfordringer. Vi har samlet et fantastisk hold af inspirerende mennesker, der hver især brænder for, at du bliver fyldt op med fornyet videns-indspark, inspiration og arbejdsglæde.

På Den Store Sekretærdag sætter vi fokus på dig og dine kompetencer. Hvad enten du kommer alene eller sammen med dine kolleger, sørger vi for, at du bliver inspireret fagligt og personligt. Det praktiske står vi for – du skal blot suge til dig af alle de spændende input til en arbejdsdag med større faglighed og arbejdsglæde.

Dagens program sætter fokus på, hvordan du i endnu højere grad kan brænde igennem med dit budskab og giver dig input til, hvordan du stiller dig selv stærkest i forhold til fremtidens krav til din funktion. Du får også værktøjer til at møde hverdagens små og store konflikter med overskud og inspiration til, hvordan du øger din naturlige autoritet.

Deltagerprofil

Konferencen er for dig, der har en koordinerende rolle – det kan være som sekretær, koordinator eller i en anden administrativ funktion. Du er den person, der sikrer, at tingene flyder professionelt i din virksomhed – og som sætter en ære i at levere dine opgaver i høj kvalitet.

Udbytte

 • Bekæmp hverdagens konflikter med overskud og din naturlige autoritet
 • Byd fremtiden velkommen med din stærkeste opstilling
 • Vend underskud til overskud og større arbejdsglæde
 • Brænd igennem med tydelighed og troværdighed
 • Sæt kurs mod dine drømme

Det får du på konferencen

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 250 deltagere

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

Du får inspiration, ny viden og hands-on værktøjer leveret med glimt i øjet

Ny viden kan leveres på mange måder. Du kan være sikker på, at vores viden til dig leveres med lune og giver plads til masser af grin undervejs. Vi sikrer således højt humør – men giver også plads til de gribende historier, når vores erfarne talerpanel deler input og erfaring fra en verden i konstant forandring.

Giv dig selv en dag, hvor din udvikling er i centrum. Kom alene eller tag dine kolleger med. Du får mulighed for at netværke på kryds og tværs i dansk erhvervsliv. Og en ting er sikkert – du går fra konferencen fyldt op med fornyet inspiration og værktøjer.

Vi har igen i år fornøjelsen af at have Louise Wolff med ved roret, og hun guider os sikkert og begavet igennem dagen. Hun afslutter hvert indlæg med et par uddybende spørgsmål og sørger for, at dine potentielle spørgsmål kommer sikkert op til scenen.

 

Anmeldelser af Den Store Sekretærdag

4,2
 
Fremragende Baseret på 350 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.
Fremragende
Meget godt
Udmærket
Mindre godt
Ikke godt
Det var simpelthen en super god dag. Programmet var sindssyg godt sat sammen. Der var ikke på noget tidspunkt, at man kedede sig. Jeg havde 4 medarbejdere med og de var flyvende, da vi tog hjem onsdag og hele torsdag - der blev ikke talt om andet. VIDUNDERLIGT.
 - Flemming Hviid Københavns Voksentandpleje
Virkelig en dejlig dag fyldt med gode og motiverende foredrag i dejlige omgivelser. Oplægsholderne var fantastiske og gav mig stof til eftertanke. Det er skønt at gå hjem med en følelse af, at man er blevet beriget.
 - Heidi Peitersen Samstyrken Administrationen
Jeg må sige...... det er den bedste konference jeg har været til i meget lang tid; sikke nogle gode indlæg der var og det gav en masse inspiration med hjem. Det levede fuldt ud op til jeres præsentation af programmet for dagen. Virkelig godt :o)
 - Tine Tvernø Christiansen Slagelse Kommune
Jeg har deltaget i rigtig mange år, og selvom konceptet er nøjagtig det samme, som da jeg var med første gang, så er det også som at "komme hjem", og jeg nyder den forkælelse, der ligger i det.
 - Tina Holm VKST I/S
Jeg deltog for 9. gang i år og jeg havde glædet mig så meget til arrangementet. I lighed med alle de øvrige år var det en kæmpe stor fornøjelse med nogle dejlige og fantastiske talere. Jeg glæder mig allerede til næste år.
 - Susanne Jensen Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab

Afholdelsessted

Den 17. maj 2022 på Comwell Copenhagen Portside og den 2. november 2022 på Comwell Kolding.

Der vil være morgenmad fra kl. 8.30.

Rabat

Ved 10 eller flere samtidige tilmeldinger fra samme virksomhed får I 10 % rabat på det samlede køb. Rabatter kan ikke kombineres.

Se vores andre kurser i administration.

23166
24770
24771
24772
24773
24774
Underviser

Louise Wolff

Louise har gennem mange år været konferencier på konferencen og er journalist og vært på Go Morgen Danmark. Hun har tidligere været vært på Aftenshowet og Kulturmagasinet Gejst på DR1.

Underviser

Mikkel Beha Erichsen

Mikkel Beha Erichsen er forfatter, TV-vært, foredragsholder og søfarer. Han er især kendt som vært på Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark samt fra de populære rejseprogrammer på TV2.

Underviser

Kristian Koch

Kristian Koch er en af Danmarks mest benyttede foredragsholdere og coaches, når det handler om at komme udover scenekanten. Hans ekspertise er at hjælpe Danmarks største virksomheder og musikere til at formidle troværdige og fængende budskaber.

Underviser

Michelle Kristensen

Michelle Kristensen er sundhedsekspert, forfatter, iværksætter og TV-vært. For mange er hun især kendt som sundhedsguruen og sundhedsbloggeren, der flittigt deler ud af råd til et arbejdsliv i balance.

Underviser

Sebastian Nybo

Sebastian Nybo er en anerkendt forfatter, foredragsholder og erhvervspsykologisk rådgiver, der har arbejdet med organisationsudvikling og High Performance Teams i mere end 30 år. Som deltager får du adgang til såvel hans faglige viden samt konkrete erfaringer fra en lang række af de virksomheder, som han har rådgivet og understøttet frem til en dynamisk teamkultur og øget trivsel. Sebastian er bl.a. forfatter til bestselleren ’Sådan håndterer du besværlige personer’.

Underviser

Julia Lahme

Julia Lahme er en rutineret foredragsholder, forfatter til en lang række bøger og direktør i eget kommunikationsbureau. Hun er kendt fra en lang række programmer på DR1, TV2 og TV2 Charlie – og senest som livsstils-eksperten i Tv-programmet ’Gift ved første blik’.

Vælg dato

Kolding
2. november 2022
 Garantifor afholdelse

Konferenceprogram

Vis hele programmet
 • Velkomst ved Louise Wolff

 • Bekæmp hverdagens konflikter med overskud og din naturlige autoritet

  Sebastian Nybo, forfatter, foredragsholder, underviser og erhvervspsykologisk rådgiver

  Prøv at forestille dig, hvordan arbejdsdagen ville se ud, hvis der fandtes en kur mod dårlig stemning og konflikter. Få værktøjerne til at møde negativitet og konfliktoptrappende adfærd med ro, saglighed og naturlig autoritet.
  • Få modet til at sætte grænser – find din naturlige autoritet
  • Lær at bevare roen i tilspidsede situationer, så de ikke dræner dig
  • Stå stærkt med effektive konflikthåndteringsmetoder
 • Formiddagspause med forfriskninger

 • Mød fremtiden i den stærkeste udgave af dig selv

  Julia Lahme, foredragsholder, forfatter, direktør og livsstils-ekspert på ’Gift ved første blik’

  Er du nysgerrig efter at vide, hvordan du omsætter din faglighed, så den giver mest mulig værdi i forhold til dine egne ambitioner og til din organisations forventninger til dig? Og vil du vide, hvordan personlig branding kan åbne døre for dig? Hvis ja, så er Julia Lahme klar med nogle knivskarpe bud. Hun giver dig bl.a. input til at afkode de kulturelle mønstre, du agerer i internt, og hvordan du anvender denne viden til at understøtte og påvirke dine personlige og faglige mål og udvikling.
  • Hør, hvordan du sikrer og tilfører størst mulig værdi til din rolle – til gevinst for både dig selv og din organisation
  • Bring din faglighed i spil på en måde, der gør dig rustet til at møde fremtidens krav og forventninger til din position
  • Få inspiration til, hvordan du indtager den rolle, du allermest ønsker dig
 • Frokost

 • Vend underskud til overskud og større arbejdsglæde

  Michelle Kristensen, sundhedsekspert, forfatter, iværksætter og TV-vært

  Hvis du tænker, at forudsætningen for at have en arbejdsdag i trivsel og balance forudsætter løftede pegefingre i hobetal, så tager du fejl. I hvert fald hvis du spørger Michelle Kristensen. Hun ved, hvad det kræver at skabe trivsel i travlhed uden, at det bliver kedeligt! Sug til dig af hendes mange guldkorn, når hun gavmildt deler ud af sine redskaber til, hvordan du jonglerer en hverdag med massevis af opgaver, projekter og til tider travlhed.
  • Tænk sundhed anderledes og få gode råd til, hvordan din hverdag bliver sjovere og med langt større overskud
  • Gør det for din egen skyld – lær at prioritere dig selv før alle andre
  • Sæt din egen trivsel i fokus – og høst guldet i form af større livsglæde
 • Kort strækkeben pause

 • Brænd igennem med tydelighed og troværdighed

  Kristian Koch, foredragsholder, coach og ledelseskonsulent med speciale i formidling

  I din rolle som sekretær stilles der konstant krav til, at du kan levere dine budskaber med troværdighed og høj gennemslagskraft. Uanset om du skal tage ordet foran en større forsamling eller præsentere et oplæg for mindre grupper, gør det opgaven langt sjovere, når du har knækket koden til, hvordan du brænder igennem med dit budskab.
  • Lær at levere dit budskab med stor overbevisning og power
  • Fremstå rolig under pres når du skal præsentere
  • Gør op med nervøsiteten og brug den konstruktivt
 • Eftermiddagspause med forfriskninger

 • Sæt kurs mod dine drømme

  Mikkel Beha Erichsen, forfatter, TV-vært, foredragsholder og søfarer

  For mange er Mikkel Beha billedet på, at vi ikke skal bekymre os for meget om, hvad andre har af forventninger til os. Til gengæld skal vi putte en masse kraft og energi ind i at fodre vores nysgerrighed, gå efter vores drømme og forfølge vores passion. Læn dig trygt tilbage, når Mikkel sætter kurs mod nogle af hans eventyr og giver sit bud på, hvordan du sætter kurs mod dine drømme.
  • Din nysgerrighed er dit bedste redskab til vedvarende udvikling – bliv inspireret til at bringe den endnu mere i spil
  • Sæt kursen mod dine drømme – uanset om den er mod fjerne kyster, mod nord eller i en helt anden retning
  • Hør, hvorfor de utraditionelle veje ofte er de sjove veje
 • Afrunding ved Louise Wolff og på gensyn næste år!

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Vil du vide mere?

Har du styr på en effektiv referatteknik?

Referatteknik indebærer mange ting. Man skal både lytte, forstå, sammentrænge, formulere og notere på samme tid.

Læs mere