Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

 • Gregersensvej 8
 • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
 • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
 • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • NordsøcentretPostboks 104
 • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Gammel Ålbovej 1
 • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
72930 - Den Store Sekretærdag 2017

Den Store Sekretærdag

Den Store Sekretærdag er en konference med fokus på både faglig og personlig udvikling for sekretærer. Vi samler de bedste talere til en udbytterig og underholdende dag. Den Store Sekretærdag har været afholdt i mere end 11 år i træk.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 527 besvarelser

Velkommen

Glæd dig til Den Store Sekretærdag – den årligt tilbagevendende konference, hvor du er i fokus. Vi kræver intet andet af dig, end at du sammen med dine kolleger lader dig inspirere fagligt og personligt, mens vi sørger for alt omkring dig.

Vi har sammensat programmet med en god blanding af faglige og underholdende indlæg. Bare fordi det er lærerigt, behøver det jo ikke at være kedeligt. Så der bliver fart over feltet og højt humør, når de talentfulde og engagerede talere deler ud af deres viden og erfaringer.

Det var en perfekt blanding af alvor, humor og brugbare ting og masser at tage med hjem og bruge i hverdagen, så foredragsholderne var sat rigtig godt sammen.
- Christina Hammer, Dan-Bunkering LTD

Vi glæder os til at byde dig og dine kolleger velkommen!

Talere på Den Store Sekretærdag 2017:

Anne Sophia Hermansen
Anne Sophia Hermansen bliver ofte fremhævet som en af de kvinder med størst indflydelse på samfundsdebatten. ALT for Damerne har udvalgt hende som en af 11 kvinder med størst indflydelse i Danmark, og Femina har beskrevet hende som den kvinde uden for politik med mest indflydelse på samfundsdebatten. Sammen med politikere og økonomer optræder hun også på Politikens årlige liste over landets mest markante meningsdannere.
Rasmus Tantholdt
Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder, og har bl.a. dækket krigen i Irak, Afghanistan og flygtningekrisen i Europa. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv. Rasmus blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003.
Mette Blomsterberg
Mette Blomsterberg er uddannet konditor fra det landskendte Kransekagehuset i Ny Østergade i København. Efter i en årrække at have været chefkonditor på den kongelige skydebane ’Sølyst’, drev Mette Blomsterberg fra 1995 - 2011 egen café og konditori i Ny Carlsberg Glyptotek. Samtidig udgiver hun flere kage-/dessertbøger og Mette Blomsterberg har siden været den bærende kraft i en lang række af kage- og dessertudsendelser i TV – herunder seersuccessen ”Den store bagedyst”.
Helen Erichsen
Helen Erichsen har en sjældent set fortælleevne. Hun er tidligere idrætslærer og udviklingsleder og vil gerne gøre vi danskere mere bevidste om psykologiske samspil og sammenhænge i vore liv, og på den måde give os inspiration til at få mere mening i vores daglige arbejdsliv.
Tommy Krabbe
Tommy Krabbe er Danmarks største kapacitet, når det kommer til foredrag om social kapital, forandring, ildsjæle og trivsel i organisationen. Som foredragsholder er han fuld af power og pointer og ikke gemt bag en endeløs række af PowerPoints.
Louise Wolff
Louise Wolff har taget tv med storm. Hendes dygtighed, engagement og nærvær kombineret med hendes sympatiske og naturlige udstråling har hurtigt gjort hende til manges favoritvært. På tv er hun kendt fra bl.a. Aftenshowet, Sporløs, Go’ morgen Danmark og som vært ved større begivenheder som Dansk Melodi Grand Prix og Kronprinsparrets Prisuddeling

Video

 

Afholdelsessted

Den 18. maj 2017 på Hotel Scandic Sydhavnen i København
Den 31. oktober 2017 på Munkebjerg Hotel i Vejle

Rabat

Ved ti eller flere samtidige tilmeldinger fra samme virksomhed får I 10% rabat på det samlede køb.

Rabatter kan ikke kombineres

Konferenceprogram
 • Indtjekning og morgenbuffet
 • Velkomst ved dagens konferencier

  Louise Wolff, Journalist, DR

  Louise Wolff fører os igennem dagen på sympatisk og professionel vis. Med sit nærvær og engagement afrunder hun hvert indlæg med et uddybende interview og samler trådene undervejs.

 • Hvorfor er der så få kvinder, der tør tage ordet?

  Anne Sophia Hermansen, debattør og blogger

  Hvis man tænder for Deadline på DR2 en lørdag aften, sidder der som regel tre mænd og diskuterer. Hvor er kvinderne henne? Er de ikke dygtige nok til at blande sig i debatten? Eller er de bare ikke gode nok til at sige ja og stå ved sig selv? Anne Sophia Hermansen tror det sidste. Hun er ikke født med verdens største selvværd, men har lært at tage ordet og stå ved sine meninger, også selv om de går imod flertallets. Anne Sophia vil gerne gøre op med den sygdom, der hjemsøger mange kvinder, nemlig den sygdom, der hedder: “Hvad tænker de andre om mig?”. Den er i familie med: “Er jeg god nok?” og “Skulle jeg ikke snarere holde min kæft?”. I virkeligheden skal spørgsmålene være: ”Hvordan håndterer jeg kritik? Hvad kan jeg lære af, og hvad skal jeg ignorere? Hvordan melder jeg mig ud af Flinkeskolen og får større gennemslagskraft?”. Få et kærligt indspark og en opfordring fra en kvinde, der gerne ser at kvinder bliver bedre til at sige til og fra – i debatten, på arbejdspladsen, overfor chefen og hjemme i privaten.

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • Kaffe, te, frugt og smoothies
 • Den indre passion

  Rasmus Tantholdt, journalist og krigskorrespondent, TV2

  Bag de fleste succeser ligger en stor portion hjerteblod, vovemod og en klippefast tro på, at det kan lykkes. Det kræver også at man tør miste fodfæstet et øjeblik – til gengæld er glæden ved arbejdet så meget større bagefter. Glæd dig til et spændende møde med ”vor mand i Baghdad”, der i den grad har kastet sig ud i et tempofyldt og ikke mindst farligt arbejdsliv. Hør, hvad der motiverer Rasmus Tantholdt til gentagne gange at rejse til konfliktfyldte områder, og få et indblik i, hvilke kommunikationsmæssige og etiske dilemmaer man bliver tvunget ud i, når alt er kaos.

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • Frokost
 • En kage kan nedbryde alle grænser

  Mette Blomsterberg, konditor og tv-vært

  Mette Blomsterberg har en udpræget overbevisning om, at intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet. Efter dette princip er brandet Blomsterbergs nået dertil, hvor det er i dag – med buler på vejen, hårdt slid, vilje, arbejdsiver, glæde og en udpræget kærlighed til sit fag. Mette har et væld af holdninger til livet og en jordbunden, gribende og inspirerende indstilling. Få Mettes helt egen historie om sine erhvervsmæssige valg og sin personlige baggrund. En fortælling direkte fra Mettes hjerte med masser af humor, engagement og ærlighed, hvor tonen er informativ, underholdende og uformel.

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • Kaffe, te med kage og frugt
 • Forandringer spørger ikke om lov – de kommer bare

  Helen Eriksen, cand. psych., foredragsholder og forfatter

  Virksomheder og organisationer bliver udsat for forandringer i et hidtil uset tempo og sekretærfunktionen er også under forandring. For at håndterer dette kræves et konstruktivt og ikke mindst positivt syn på disse forandringer. Helen Erichsen tegner et logisk og menneskeligt billede af, hvorfor vi mennesker reagerer som vi typisk gør, når vi bliver udsat for forandringer. Det første møde med forandringer kan ofte, helt naturligt, sætte et alarmberedskab i gang, og vi oplever ofte denne reaktion som negativ, selvom den er ganske normal. Ifølge Helen er forandringer et vilkår. Det gælder således om at få så meget positivt, som muligt, ud af forandringerne. Vi skal ændre vores mindset, så de nye vilkår ikke er et problem, med mindre vi gør det til et problem.

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • Kaffe, te med kage og frugt
 • Den trælse organisation

  Tommy Krabbe, foredragsholder og forfatter

 • Trådene samles af Louise Wolff

  ”Tag Ja-hatten på” eller ”tænk positivt” er blevet et mantra de sidste år, når der var noget, man ikke var helt enig i på arbejdspladsen. Det kan være enormt irriterende, når man bare har lyst til at brokke sig lidt og gerne vil have et par allierede på kontoret. Få et indblik i den ”trælse organisation”, hvor det er tilladt at tage nej-hatten på, at brokke sig over chefen, kantinen og kollegerne og hvor man som medarbejder kan være med til at skabe en rigtig dårlig stemning. Tommy Krabbe tager jer med på rejse til ”Omvendtslev” hvor han sætter arbejdsmiljø og trivsel på dagsordenen – det er en rejse leveret med stor humor og krydret med konkrete værktøjer.

Vis hele programmet
Downloads
Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser