Kurser

1 dags konference 
Større arrangement med foredrag og taler

Den Store Sekretærdag

6. november 2024 Kolding Garantifor afholdelse
20. november 2024 Frederiksberg
DKK  3.999
ekskl. moms
Nr. 72930 P
Tilmeld dig
5.676 har allerede deltaget
4,4
Fremragende
1475 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Den Store Sekretærdag er konferencen, der sikrer, at dine faglige og personlige kompetencer matcher fremtidens behov. Med et hold at inspirerende mennesker, der hver især brænder for, at du bliver fyldt op med fornyet viden, inspiration og arbejdsglæde, inviteres du inden for til en helt særlig dag.

For på Den Store Sekretærdag er det dig og dine kompetencer, der er i højsædet. Hvad enten du vælger en dag væk fra kontoret alene eller sammen med dine kolleger, så gør vi alt, hvad vi kan for, at du bliver inspireret fagligt og personligt. Det praktiske står vi for – du skal blot læne dig tilbage og tage for dig af alle de spændende input til en arbejdsdag med større faglighed og arbejdsglæde.

Dagens program sætter fokus på, hvordan du i endnu højere grad kan øge din arbejdsglæde, vinde over hverdagens konflikter og stille dig stærkest i forhold til fremtidens krav til din funktion. Du får også værktøjer til at møde hverdagens små og store udfordringer med overskud samt inspiration til, hvordan du kan anvende din nysgerrighed til at anskue dine arbejdsopgaver på en ny og mere kreativ måde.

Deltagerprofil

Konferencen er for dig, der har en koordinerende rolle – det kan være som sekretær, koordinator eller i en anden administrativ funktion. Du er den person, der sikrer, at tingene flyder professionelt i din virksomhed – og som sætter en ære i at levere dine opgaver i høj kvalitet.

 

Udbytte

 • Vind over hverdagens konflikter – og oplev større arbejdsglæde og trivsel
 • Bliv klædt på til fremtiden – og styrk din position som sekretær, koordinator eller PA
 • Spil dig selv og dine medmennesker bedre
 • Find styrke og gennemslagskraft i din sårbarhed
 • I arbejde til halsen? Find gnisten med et åbent og nysgerrigt mindseterdagen

Det får du på konferencen

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Du får inspiration, ny viden og hands-on værktøjer leveret med glimt i øjet

Ny viden kan leveres på mange måder. Du kan være sikker på, at vores viden til dig leveres med lune og giver plads til masser af grin undervejs. Vi sikrer således højt humør – men giver også plads til de gribende historier, når vores erfarne talerpanel deler input og erfaring fra en verden i konstant forandring.

Giv dig selv en dag, hvor din udvikling er i centrum. Kom alene eller tag dine kolleger med. Du får mulighed for at netværke på kryds og tværs i dansk erhvervsliv. Og en ting er sikkert – du går fra konferencen fyldt op med fornyet inspiration og værktøjer.

Vi har igen i år fornøjelsen af at have Louise Wolff med ved roret, og hun guider os sikkert, dedikeret og begavet igennem dagen. Hun afslutter hvert indlæg med et par uddybende spørgsmål og sørger for, at dine potentielle spørgsmål kommer sikkert op til scenen.

 
 

Anmeldelser af Den Store Sekretærdag

4,4
 
Fremragende Baseret på 1475 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt
Det var simpelthen en super god dag. Programmet var sindssyg godt sat sammen. Der var ikke på noget tidspunkt, at man kedede sig. Jeg havde 4 medarbejdere med og de var flyvende, da vi tog hjem onsdag og hele torsdag - der blev ikke talt om andet. VIDUNDERLIGT.
 - Flemming Hviid Københavns Voksentandpleje
Virkelig en dejlig dag fyldt med gode og motiverende foredrag i dejlige omgivelser. Oplægsholderne var fantastiske og gav mig stof til eftertanke. Det er skønt at gå hjem med en følelse af, at man er blevet beriget.
 - Heidi Peitersen Samstyrken Administrationen
Jeg må sige... det er den bedste konference jeg har været til i meget lang tid; sikke nogle gode indlæg der var og det gav en masse inspiration med hjem. Det levede fuldt ud op til jeres præsentation af programmet for dagen. Virkelig godt.
 - Tine Tvernø Christiansen Slagelse Kommune
Jeg har deltaget i rigtig mange år, og selvom konceptet er nøjagtig det samme, som da jeg var med første gang, så er det også som at "komme hjem", og jeg nyder den forkælelse, der ligger i det.
 - Tina Holm VKST I/S
Jeg deltog for 9. gang i år og jeg havde glædet mig så meget til arrangementet. I lighed med alle de øvrige år var det en kæmpe stor fornøjelse med nogle dejlige og fantastiske talere. Jeg glæder mig allerede til næste år.
 - Susanne Jensen Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab

Form

Konferencen veksler mellem foredrag og interviews og giver samtidig mulighed for spørgsmål fra salen. Vi har igen i år fornøjelsen af at have Louise Wolff med ved roret, og hun guider os sikkert, dedikeret og begavet igennem dagen. Hun afslutter hvert indlæg med et par uddybende spørgsmål og sørger for, at dine potentielle spørgsmål kommer sikkert op til scenen.

Afholdelsessted

Den 23. maj eller 20. november 2024 på Scandic Falkoner, Frederiksberg og 6. november 2024 på Comwell Kolding.

Der vil være morgenmad fra kl. 8.30.

Rabat

Ved 10 eller flere samtidige tilmeldinger fra samme virksomhed får I 10 % rabat på det samlede køb. Rabatter kan ikke kombineres.

Se vores andre kurser i administration.

23166
29239
29242
29240
29362
29243
Underviser

Louise Wolff

4.85/5 (1754 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Louise Wolff har gennem mange år været konferencier på konferencen ’Den Store Sekretærdag’. Hun er journalist og vært på Go Morgen Danmark. Louise har tidligere været vært på Aftenshowet og Kulturmagasinet Gejst på DR1.

Underviser

Mette Bloch

Mette er tidligere eliteroer og dobbelt verdensmester i roning. Hun har i snart 30 år levet af at holde foredrag i både ind- og udland. En af Mettes helt store passioner er undervisning i, hvordan vi som mennesker møder fremtiden i den stærkeste version af os selv. Kendetegnende for hendes foredrag er, at de altid er levende og sjove – men samtidig har skrapt øje for de værktøjer, der sikrer dig input til en federe arbejdsdag.

Underviser

Søren Vester

Du kender ham sikkert fra tv-programmerne ’I hus til halsen’ og ’Søren Vesters Have’. Selv beskriver Søren sig som moderne bonderøv. Når han indtager foredragsscenen, kaster han især lys over, hvordan du kan øge din arbejdsglæde markant ved indimellem at turde gøre op med dine rutiner og gribe arbejdsdagen bare lidt anderledes an. For det giver ifølge ham selv det bedste fundament for at tage sig selv, sit arbejdsliv og livet generelt seriøst og dermed leve det liv, som giver dig størst glæde.

Underviser

Sagar Constantin

4.81/5 (1329 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Sagar er en af Danmarks højest ratede undervisere inden for personlig og faglig udvikling. Så læn dig trygt tilbage, når hun gavmildt deler ud af konkret viden og tips til, hvordan du kan blive endnu bedre til at samarbejde, holde fast i motivationen og kommunikere hensigtsmæssigt. Vi garanterer, at du både får rørt lattermusklerne og går hjem med et lille wake-up call i forhold til, hvordan du påvirker andre!

Underviser

Andrea Elisabeth Rudolph

Andrea er stifter af et af Danmarks mest populære og bæredygtige hudplejeprodukter. Med afsæt i hendes personlige oplevelse med sygdom, har hun de seneste år gjort sig til fortaler for at nedbryde tabuer og give håb, når livet er allersværest – og sat fokus på, hvordan vi kan og bør anvende vores sårbarhed som styrke. Glæd dig til at møde Andrea, der med stor autentisitet, power og hjertelighed sætter fokus på, hvordan vi balancerer vores professionelle ambitioner med personlig trivsel.

Underviser

Lars Brygmann

Lars er skuespiller og kendt for et hav af roller på både tv, film og teater. Glæd dig til at møde ham på foredragsscenen, som han indtager på sin helt egen charmerende facon. Du kommer med helt tæt på, når Lars deler sine refleksioner om arbejdsglæde og om, hvad vi som kolleger kan gøre for at spille hinanden gode, så vi alle kan gå både til og fra jobbet med humøret i top.

Vælg dato

Kolding
6. november 2024
 Garantifor afholdelse
Frederiksberg
20. november 2024

Konferenceprogram

Vis hele programmet
 • Velkomst ved Louise Wolff

 • Bliv klædt på til fremtiden – og styrk din position som sekretær, koordinator eller PA

  Mette Bloch, foredragsholder, forfatter, underviser og tidl. verdensmester i roning

  Få indblik i de konkrete kompetencer, der øger din værdi på arbejdspladsen – både til gavn for din virksomhed og din personlige arbejdsglæde. Det, der måske kan overraske dig, er, at det handler meget mere om attitude, mindset og engagement end om KPI’er og nul-fejls leverancer.

  • Hør, hvordan du sikrer dig, at du har størst muligt overskud i din rolle – til gevinst for både dig selv og din organisation
  • Lær, hvordan du med simple greb kan overskue mere uden at brænde ud
  • Få indblik i, hvordan du kan være både effektiv, kompetent og faglig stærk – og have det sjovt samtidig
   
 • Formiddagspause med forfriskninger

 • I arbejde til halsen? Find gnisten med et åbent og nysgerrigt mindset

  Søren Vester, TV-vært, foredragsholder og selvudnævnt ’Kreativ bonderøv’

  For mange er Søren Vester billedet på, at vi ikke skal bekymre os for meget om, hvad andre har af forventninger til os. Til gengæld skal vi putte en masse kraft og energi ind i at fodre vores nysgerrighed, gå efter vores drømme og forfølge vores passion. Læn dig trygt tilbage, når Søren Vester gavmildt deler ud af sine erfaringer om, hvordan du indimellem skal turde tænke anderledes og gribe nye muligheder, hvis du udvikler dig og tage dit liv seriøst.

  • Din nysgerrighed er dit bedste redskab til vedvarende udvikling – bliv inspireret til at bringe den endnu mere i spil
  • Når gnisten er ved at brænde ud – hvordan genfinder du arbejdsglæden?
  • Hør, hvorfor de utraditionelle veje ofte er de sjove veje
 • Frokost

 • Vind over hverdagens konflikter – og oplev større arbejdsglæde og trivsel

  Sagar Constantin, forfatter, foredragsholder og underviser

  Forestil dig et arbejdsmiljø, hvor konflikter og negativ stemning er erstattet med forståelse og samarbejde. Vi påvirker allesammen hinanden, men negativitet påvirker kraftigst. Det kan være alt fra en spydig bemærkning til et suk, når en opgave skal løses. Og det kan være svært at sige fra. Når vi trives og er gode til at samarbejde, skaber vi også de bedste resultater. Glæd dig til konkrete redskaber fra Sagar Constantin til at skabe større arbejdsglæde, styrke samarbejdet og forstå dynamikken mellem mennesker.

  • Find modet til at sætte grænser – brug din iboende autoritet
  • Lær at bevare roen i tilspidsede situationer, så de ikke dræner dig
  • Forstå dine kolleger bedre – og lær hvordan I øger arbejdsglæden sammen
 • Kort strækkeben pause

 • Find styrke og gennemslagskraft i din sårbarhed

  Andrea Elisabeth Rudolph, direktør, foredragsholder og tidl. tv-vært

  Oplev Andrea Elisabeth Rudolphs inspirerende fortælling om at omdanne sårbarhed til styrke. Med afsæt i hendes personlige erfaringer med modgang sætter hun ord på, hvordan du kan bruge dine personlige udfordringer som drivkraft og afsæt til nye værdifulde livsindsigter.

  • Brug dine udfordringer som kilde til mod og drivkraft i alle dele af dit liv
  • Bliv inspireret til at møde dine egne udfordringer med fornyet styrke og mod
  • Hør, hvordan du kan bruge din egen sårbarhed som et effektivt værktøj til at opnå større autenticitet og gennemslagskraft
   
   
 • Eftermiddagspause med forfriskninger

 • Spil dig selv og dine medmennesker bedre

  Lars Brygmann, skuespiller og foredragsholder

  Glæd dig til at Lars Brygmann indtager scenen og med sit helt særlige mod, vilje og entusiasme tager dig med på hans personlige rejse mod større livs- og arbejdsglæde. For hvad enten du står på en scene foran et kæmpe publikum eller er ansvarlig for et arrangement på arbejdspladsen, hvor alt skal gå op i en højere enhed, så er forudsætningen for succes, at du er i stand til at spille såvel dig selv som dine omgivelser gode.

  • Lad dig inspirere til at udfordre egne grænser, når Lars deler ud af sine refleksioner om arbejdsglæde og samarbejde – og hvordan han konstant forsøger at skubbe til sine egne grænser
  • Kom med på Lars’ vilde rejse til Grønland, hvor han for alvor fik sat (arbejds-)livet i perspektiv
 • Afrunding ved Louise Wolff og på gensyn næste år!

 • Velkomst ved Louise Wolff

 • Bliv klædt på til fremtiden – og styrk din position som sekretær, koordinator eller PA

  Mette Bloch, foredragsholder, forfatter, underviser og tidl. verdensmester i roning

  Få indblik i de konkrete kompetencer, der øger din værdi på arbejdspladsen – både til gavn for din virksomhed og din personlige arbejdsglæde. Det, der måske kan overraske dig, er, at det handler meget mere om attitude, mindset og engagement end om KPI’er og nul-fejls leverancer.

  • Hør, hvordan du sikrer dig, at du har størst muligt overskud i din rolle – til gevinst for både dig selv og din organisation
  • Lær, hvordan du med simple greb kan overskue mere uden at brænde ud
  • Få indblik i, hvordan du kan være både effektiv, kompetent og faglig stærk – og have det sjovt samtidig
 • Formiddagspause med forfriskninger

 • I arbejde til halsen? Find gnisten med et åbent og nysgerrigt mindset

  Søren Vester, TV-vært, foredragsholder og selvudnævnt ’Kreativ bonderøv’

  For mange er Søren Vester billedet på, at vi ikke skal bekymre os for meget om, hvad andre har af forventninger til os. Til gengæld skal vi putte en masse kraft og energi ind i at fodre vores nysgerrighed, gå efter vores drømme og forfølge vores passion. Læn dig trygt tilbage, når Søren Vester gavmildt deler ud af sine erfaringer om, hvordan du indimellem skal turde tænke anderledes og gribe nye muligheder, hvis du udvikler dig og tage dit liv seriøst.

  • Din nysgerrighed er dit bedste redskab til vedvarende udvikling – bliv inspireret til at bringe den endnu mere i spil
  • Når gnisten er ved at brænde ud – hvordan genfinder du arbejdsglæden?
  • Hør, hvorfor de utraditionelle veje ofte er de sjove veje
 • Frokost

 • Vind over hverdagens konflikter – og oplev større arbejdsglæde og trivsel

  Sagar Constantin, forfatter, foredragsholder og underviser

  Forestil dig et arbejdsmiljø, hvor konflikter og negativ stemning er erstattet med forståelse og samarbejde. Vi påvirker allesammen hinanden, men negativitet påvirker kraftigst. Det kan være alt fra en spydig bemærkning til et suk, når en opgave skal løses. Og det kan være svært at sige fra. Når vi trives og er gode til at samarbejde, skaber vi også de bedste resultater. Glæd dig til konkrete redskaber fra Sagar Constantin til at skabe større arbejdsglæde, styrke samarbejdet og forstå dynamikken mellem mennesker.

  • Find modet til at sætte grænser – brug din iboende autoritet
  • Lær at bevare roen i tilspidsede situationer, så de ikke dræner dig
  • Forstå dine kolleger bedre – og lær hvordan I øger arbejdsglæden sammen
 • Kort strækkeben pause

 • Find styrke og gennemslagskraft i din sårbarhed

  Andrea Elisabeth Rudolph, direktør, foredragsholder og tidl. tv-vært

  Oplev Andrea Elisabeth Rudolphs inspirerende fortælling om at omdanne sårbarhed til styrke. Med afsæt i hendes personlige erfaringer med modgang sætter hun ord på, hvordan du kan bruge dine personlige udfordringer som drivkraft og afsæt til nye værdifulde livsindsigter.

  • Brug dine udfordringer som kilde til mod og drivkraft i alle dele af dit liv
  • Bliv inspireret til at møde dine egne udfordringer med fornyet styrke og mod
  • Hør, hvordan du kan bruge din egen sårbarhed som et effektivt værktøj til at opnå større autenticitet og gennemslagskraft
 • Eftermiddagspause med forfriskninger

 • Spil dig selv og dine medmennesker bedre

  Lars Brygmann, skuespiller og foredragsholder

  Glæd dig til at Lars Brygmann indtager scenen og med sit helt særlige mod, vilje og entusiasme tager dig med på hans personlige rejse mod større livs- og arbejdsglæde. For hvad enten du står på en scene foran et kæmpe publikum eller er ansvarlig for et arrangement på arbejdspladsen, hvor alt skal gå op i en højere enhed, så er forudsætningen for succes, at du er i stand til at spille såvel dig selv som dine omgivelser gode.

  • Lad dig inspirere til at udfordre egne grænser, når Lars deler ud af sine refleksioner om arbejdsglæde og samarbejde – og hvordan han konstant forsøger at skubbe til sine egne grænser
  • Kom med på Lars’ vilde rejse til Grønland, hvor han for alvor fik sat (arbejds-)livet i perspektiv
 • Afrunding ved Louise Wolff og på gensyn næste år!

Vil du vide mere?

Har du styr på en effektiv referatteknik?

Referatteknik indebærer mange ting. Man skal både lytte, forstå, sammentrænge, formulere og notere på samme tid. Få her gode råd til en effektiv referatteknik.

Læs mere