Download e-bog "Metoder og værktøjer til at undgå og forebygge stress"

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

E-bog - Metoder og værktøjer til at undgå og forebygge stress

Download e-bog "Metoder og værktøjer til at undgå og forebygge stress"

Krævende job, udfordringer, for lidt tid, for mange opgaver – årsagerne til, at det kan være vanskeligt at bevare overblikket og træffe effektive valg og beslutninger i hverdagen, er mange.

Vi møder alle dagligt store forventninger, mange opgaver og krav om større effektivitet, men det er forskelligt, hvordan vi oplever og håndterer presset – og det kan resultere i, at vi mister overblikket og bliver stressede.

Rigtig mange mennesker får konstateret stress, og det bliver ofte betegnet som en folkesygdom i Danmark af samme årsag. Stress er et stort problem på mange arbejdspladser, og det er vigtigt at tage symptomerne i opløbet for at sikre trivslen.

Reagerer vi ikke på faresignalerne, risikerer vi, at stressen kommer til at styre vores hverdag. Har du brug for at få stillet skarpt på dig selv, dine behov og dine prioriteter? Læs med her og få input til hvad stress er, og hvordan du håndterer og forebygger stress.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tilsendt e-bogen:

Læs mere om hvordan vi behandler din data

*Sociale medier: Facebook, Instagram og LinkedIn