Download e-bogen "Håndbog til konflikthåndtering"

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

E-bog værktøjer til konflikthåndtering

Download e-bogen "Håndbog til konflikthåndtering"

"Håndbog til konflikthåndtering" er en e-bog med gode råd inden for emnet konflikthåndtering. E-bogen er nyttig for dig, der oplever konflikter og ikke ved hvordan du skal håndtere dem.

Konflikter er naturlige og en del af alle relationer. For mange mennesker er konflikter - uanset hvor naturlige de er - forbundet med noget ubehageligt, besværligt og utryghedsskabende. Men hvis konflikter ignoreres, risikerer man, at konflikterne ikke kan løses, og det kan have store konsekvenser. På arbejdspladsen kan det fx medføre, at medarbejderne bliver uproduktive, og at de arbejdsmæssige resultater udebliver, fordi medarbejderne oplever konflikten influere på et menneskeligt plan. Konflikter på arbejdspladsen kan dermed resultere i stress, mobning og øget sygefravær.

Men konflikter kan også håndteres og dermed rumme nye muligheder. Vi lærer nemlig gennem konflikter, og konflikter kan være en kilde til udvikling for dig selv, dine kollegaer og din arbejdsplads (hvis der altså tages hånd om dem på en konstruktiv måde). Hvis konflikter skal fører til nye muligheder, kræver det dog, at du ved, hvordan du skal være i og arbejde med konflikter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tilsendt e-bogen:

Læs mere om hvordan vi behandler din data

*Sociale medier: Facebook, Instagram og LinkedIn