Download e-bogen 'Konflikter, mentale filtre og konflikttyper'

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Gode råd til konflikthåndtering - konflikter, mentale filtre og konflikttyper

Download e-bogen 'Konflikter, mentale filtre og konflikttyper'

Konflikter er naturlige og en del af alle relationer. Når der udveksles meninger, er der mulighed for, at der opstår uenighed og hermed konflikter. Konflikter er derfor en naturlig del af privat- som arbejdslivet.

Alligevel er konflikter - uanset hvor naturlige de er - for rigtig mange mennesker forbundet med noget ubehageligt, besværligt og utrygheds-skabende. Men hvis konflikter ignoreres, risikerer man, at konflikterne ikke løses, og det kan have store konsekvenser. På arbejdspladsen kan det fx medføre, at medarbejderne bliver uproduktive, og at de arbejdsmæssige resultater udebliver. På det menneskelige plan kan det både føre til mobning, stress og øget sygefravær.

Konflikter kan dog også håndteres og dermed rumme nye muligheder. Vi lærer nemlig gennem konflikter, og konflikter kan være en kilde til udvikling for både dig selv, dine kollegaer og din arbejdsplads (hvis der altså tages hånd om dem på en konstruktiv måde). Hvis konflikter skal føre til nye muligheder, kræver det dog, at du ved, hvordan du skal være i og arbejde med konflikter.

I artiklen vil du få indblik i:

  1. Hvad en konflikt er
  2. Hvorfor menneskers ’mentale filtre’ kan skabe konflikter
  3. Hvilke typer konflikter der findes

Med indsigt i overstående, har du - når du oplever konflikter – et vigtig indblik i, hvorfor den specifikke situation har udviklet sig til en konflikt, og hvad konflikten i virkeligheden handler om. På den måde kan du håndtere konflikten på bedst mulig vis.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få tilsendt e-bogen:

Læs mere om hvordan vi behandler din data

*Sociale medier: Facebook, Instagram og LinkedIn