Kurser

1 dags webinar 
Online seminar med live oplæg

Dynamisk Design of Experiments - et nyt værktøj, der gør dig til helten i udviklingsafdelingen

2. maj 2024 Virtuelt kursus
Uden omkostninger
Nr. 91142
Tilmeld dig
268 har allerede deltaget

Forestil dig, at du skal bage den perfekte brownie. Forestil dig samtidig, at du aldrig har rørt en kageform. Og forestil dig så, at du ikke må bruge Google! Kan du finde de rette ingredienser, blandingsforhold, bagetid og -temperatur på 20 forsøg? Hvis ja, skal du melde dig til Den Store Bagedyst. Hvis ikke, skal du melde dig til dette webinar!

Novo Nordisk, Teknologisk Institut og Alexandra Instituttet har skabt et digitalt open source-optimeringsværktøj, som er bygget til at reducere omkostningerne i udviklings- og optimeringsprojekter.

Webinaret giver eksempler på, hvordan værktøjet, der har fået navnet Brownie Bee, har hjulpet danske produktionsvirksomheder til at nedbringe antallet af prototyper og forsøg inden færdigt produkt. Værktøjet er designet, så det er let at bruge for såvel specialister som operatører.

Webinaret er for dig, der arbejder med optimering, produktudvikling, procesoptimering og udviklingsprocesser. Du bliver præsenteret for den tanke, der ligger bag værktøjet, og hvordan man kommer i gang med at bruge det - og du ser det i brug. Endelig hører du om, hvordan værktøjet er blevet indført på virksomheder, der fremstiller eller beskæftiger sig med så forskellige emner som overfladebehanding, slibeskiver, smøremidler, bremseklodser og kemikalier til medicinsk industri.

Uanset hvilke problematikker, du møder i din hverdag, vil du få inspiration til, hvordan du kan skabe konkret værdi med dette machine learning-værktøj i jeres virksomhed - uden at skulle hyre en dataekspert.

26300
Underviser

Morten Bormann Nielsen

4.57/5 (37 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Underviser er Morten Bormann Nielsen, ph.d., seniorspecialist på Teknologisk Institut

Vælg dato

Virtuelt kursus
2. maj 2024