Få 4 tips til at blive den fødte taler!

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Få 4 tips til at blive den fødte taler

Få 4 tips til at blive den fødte taler!

2 min.

Selv ”fødte” talere har brugt år på træning og tillæring af teknikker. Men præsentationsteknik er ikke alt, og udenadlærte metoder kan hurtigt virke kunstige. Her er 4 tips til, hvordan du kan få dine præsentationsevner op på et højere niveau:

  1. Forbered dig grundigt, vid mere end du fortæller, og gør dig overvejelser undervejs så du også kan besvare eventuelle kritiske spørgsmål.
  2. Brug konkrete, levende eksempler. Gerne personlige eksempler, eller noget fra dagligdagen som alle kan forholde sig til.
  3. Involvér dit publikum med følelser, humor eller (retoriske) spørgsmål.
  4. Øv dig. Mange gange. Øv dig til du når det punkt, hvor det føles kunstigt at gentage ordene, og bliv så ved, til ordene, smilene, stemmeføringen og øjenkontakten kommer naturligt.

 


Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil lære – eller blive endnu bedre til at præsentere og trænge igennem med dit budskab, så tilmeld dig et af vores kurser inden for præsentation og formidling. Fx giver kurset 'Brænd igennem - få dit budkab ud' dig værktøjerne og inspirationen til først at træde op og derefter træde nærmere – med sikre skridt.