Få gode råd til dine to-do-lister

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Læs artiklen 'Få gode råd til dine to-do-lister'

Få gode råd til dine to-do-lister

1 min.

De fleste bruger lister til at holde styr på deres arbejdsopgaver. Det virker logisk for de fleste, at det hjælper at skrive lister. Det er dog forskelligt, hvor stor værdi listerne egentlig har. Med nogle enkle tips kan de komme til at fungere bedre.

Her er 5 råd til hvordan du kan bruge to-do-listen mere aktivt som et professionelt planlægningsværktøj fremfor bare en tilfældig liste:

 

to do

 

Ved at følge disse råd, vil dine to do-lister både føles nemmere at løse og mere overskuelige. Samtidig vil det også være til stor gavn for dine kollegaere, da du både nemmere kan melde tilbage til dem ift. hvor meget tid du har til specifikke opgaver, men du kan også bede dine kollegaere om hjælp i god tid. 

 Vil du vide mere?

Vil du bliver bedre til at styre din tid og prioritere dine arbejdsopgaver? På kurset 'Personlig effektivitet får du inspiration og konkrete værktøjer til, hvordan du øger din effektivitet via motivation, prioritering og planlægning.