FAQ - Online kurser

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

test

FAQ - Online kurser

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får til vores online kurser.

Hvis ikke du finder dit svar her, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 72 20 30 00 eller kurser@teknologisk.dk.

Hvad er et online kursus?
Et online kursus er et kursusforløb, der foregår online. Du logger ind fra en valgfri computer, tablet eller mobil.
Hvorfor skal jeg vælge et online kursus?
Der kan være flere fordele ved at vælge et online kursus:
 • Nemt og fleksibelt: Du kan deltage hvor du vil, og hvornår du vil – i dit eget tempo
 • Spar penge: Online kurser er billige end traditionelle tilstedeværelseskurser
 • Spar tid: Du undgår tid på transport og evt. overnatning
 • Høj kvalitet: Vores online kurser er udarbejdet af førende eksperter og instruktører
Hvad er et adaptivt onlinekursus?
På et adaptivt onlinekursus bliver undervisningsmaterialet og læringsoplevelsen løbende tilpasset til dig, baseret på dine behov og præstationer. Dette gøres ved hjælp af algoritmer og automatiseret feedback, der analyserer din adfærd og tilpasser opgaverne for at opnå optimal læring. Alt dette kan forbedre din læringsevne, og giver dig mulighed for at fokusere på de områder, hvor du har brug for ekstra hjælp.
Hvorfor skal jeg vælge et adaptivt onlinekursus?
Et adaptivt onlinekursus har mange af de samme fordele som et almindeligt online kursus, men det adaptive element gør at læringsformen adskiller sig fra almindelige kurser. Her er nogle af de primære fordele:
 • Tilpasning af indhold: I et adaptivt onlinekursus bliver indholdet tilpasset dit niveau, dine behov og din læringsstil.
 • Interaktion: Der er en høj grad af interaktivitet indbygget i undervisningen, fx via øvelser og spørgsmål, som giver feedback og tilpasser sig dit niveau.
 • Øget indlæring: Det adaptive element og den høje grad af interaktion gennem kurset øger dit engagement og din indlæring.
Hvad består online kurset af?
Online kurset består af flere forskellige kursusmoduler, som du ved tilmelding har adgang til. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs.
Hvor lang tid tager det at gennemføre et online kursus?
Nogle af vores online kurser kan tages på en dag, mens andre fungerer som opslagsværk, hvor du får adgang til op til 300 timers læring du kan tilgå som det passer dig.
Hvor lang tid tager det at gennemføre et adaptivt onlinekursus?
Vores adaptive onlinekurser er tilpasset dig og dit niveau, og tiden, det tager at gennemføre, er derfor forskellig for alle. Kursernes tidsangivelse er derfor et estimat, som konstant tilpasser sig til dig, alt efter hvordan du lærer bedst. I gennemsnit tager kurserne mellem 1 og 3 arbejdsdage, afhængigt af din forudgående viden.
Er certificering med i prisen?
Flere af vores online kurser leder op til en certificering, men selve certificeringen er ikke med i kursusprisen. Certificeringen kan købes særskilt: Læs mere om certificeringer på Teknologisk Institut
Hvad gør jeg, hvis certificeringen ikke udbydes hos Teknologisk Institut?
Hvis certificeringen ikke udbydes hos Teknologisk Institut, skal du være opmærksom på følgende, når du leder efter udbydere:
 • Hvem er den officielle udbyder?
 • Hvilken udgave af certificeringen er den nyeste?
 • Er der krav til dig, din uddannelse og dit CV for, at du kan blive certificeret?
 • Hvilken form du kan tage certificeringen i – altså om det er online eller på et fysisk sted.
Kan jeg downloade indholdet?
Et online kursus kan ikke hentes ned på din egen computer, men er tilgængeligt online i 365 dage.​
Modtager jeg et kursusbevis?
Ved nogle af kurserne har du mulighed for efter gennemførelse af hvert modul selv at udskrive et kursusbevis. Det gør du ved at:
 • Vælge 'Learning transcript'
 • Trykke på de tre små prikker under 'Actions'
 • Vælge 'Progress report'
 • Udskriv beviset for hvert enkelt modul, du har gennemført.
Ved andre af kurserne modtager du et kursusbevis på mail, når du har gennemført hele kurset.
Hvordan får jeg adgang til mit kursus?
Når du tilmelder dig et online kursus får du adgang til kurset i løbet af 1-2 arbejdsdage. Du modtager en mail med et link til kurset og login-oplysninger. Tjek gerne din spamindbakke.

Når du tilmelder dig et adaptivt onlinekursus får du adgang med det samme. Du modtager en mail med link til kurset. Tjek gerne din spamindbakke.
Jeg har problemer med at logge ind
Hvis dit link ikke virker eller du har problemer med at logge ind på online kurset, så kontakt os på +45 72 20 30 00 eller kurser@teknologisk.dk.
Må andre anvende mit login?
Dit login er personligt og må kun anvendes af dig.
Hvilke internetbrowser kan jeg anvende?
Du kan bruge de fleste browsere, fx Internet Explorer (version 10 eller nyere), Google Chrome, Mozilla Firefox eller Safari. Nogle af funktionerne i online kurset kræver, at din browser tillader pop-ups.
Kræver kurserne noget udstyr?
Du skal have lyd i form af højtalere eller hovedtelefoner for at kunne høre lyd- og videoklip på vores kurser.
Hvilket sprog er online kurserne på?
Vores online kurser er på dansk eller engelsk.
Har I andre online kurser?
Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på +45 72 20 30 00 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.
Kan vi købe adgang til flere personer?
Hvis I er en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på +45 72 20 30 00 eller kurser@teknologisk.dk
Hvordan sikrer jeg fuldt udbytte af online kurset?
Vi anbefaler, at du sætter tid af til at gennemføre kurset et sted, hvor du kan sidde uforstyrret. Book fx tid i din kalender, og benyt muligheden for gentagelse og forståelsestest.
Kan jeg fortryde mit køb?
Det er ikke muligt at afbestille online kurser og e-læring eller annullere sin ordre. Oprettelsen af adgang til det digitale indhold igangsættes umiddelbart efter modtagelse af din ordre, og du får information om adgang i løbet af 1-2 hverdage.

<< Tilbage til 'Online kurser'