FAQ - Online kurser

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

test

FAQ - Online kurser

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får til vores online kurser.

Hvis ikke du finder dit svar her, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 72 20 30 00 eller kurser@teknologisk.dk.

Hvad er et online kursus?
Et online kursus er et kursusforløb, der foregår online på internettet. Du deltager via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet.
Hvorfor skal jeg vælge et online kursus?
Der kan være flere fordele ved at vælge et online kursus:
  • Nemt og fleksibelt: Du kan deltage hvor du vil, og hvornår du vil – i dit eget tempo
  • Spar penge: Online kurser er billige end traditionelle tilstedeværelseskurser
  • Spar tid: Du undgår tid på transport og evt. overnatning
  • Høj kvalitet: Vores online kurser er udarbejdet af førende eksperter og instruktører
Hvad består online kurset af?
Online kurset består af flere forskellige kursusmoduler, som du ved tilmelding har adgang til. Hvert enkelt kursusmodul kan du, via en oversigtsmenu, tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.
Kan jeg teste mig selv på online kurset?
Ja, ved hvert online kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset.
Er certificering med i prisen?
Flere af vores online kurser leder op til en certificering, men selve certificeringen er ikke med i kursusprisen. Certificeringen kan købes særskilt: Læs mere om certificeringer på Teknologisk Institut
Modtager jeg et kursusbevis?
Efter gennemførelse af hele kurset har du mulighed for selv at udskrive et ”Certificate of Completion”, som bevis for at du har gennemført kurset.
Hvordan deltager jeg på et online kursus?
  • Du deltager via en computer eller en tablet med adgang til Internettet.
  • Du kan også tilgå kurset via app til din smartphone eller tablet. Skriv 'skillsoft' i søgefeltet i App Store, så kommer du frem til appen.
Når du tilmelder dig et online kursus, vil du modtage en mail med et link til online kurset og login-oplysninger. Her får du adgang til en side med din Learning Plan, der indeholder de kurser, du har tilmeldt dig. For at gennemføre et kursus, klikker du på ”Launch” og følger anvisningerne. Der er mulighed for en gennemgang af online kursets funktioner og elementer ved at vælge ”Take the Tour” på det enkelte kursus.
Jeg har problemer med at logge ind
Hvis dit link ikke virker eller du har problemer med at logge ind på online kurset, så kontakt os på +45 72 20 30 00 eller kurser@teknologisk.dk.
Må andre anvende mit login?
Dit login er personligt og må kun anvendes af dig.
Hvilke internet browser kan jeg anvende?
Du kan bruge de fleste browsere, fx Internet Explorer (version 10 eller nyere), Google Chrome, Mozilla Firefox eller Safari. Nogle af funktionerne i online kurset kræver, at din browser tillader pop-ups.
Skal jeg have hovedtelefoner, mikrofon eller webcam?
Ved de online kurser, hvor der er lyd- eller videoklip, skal du have lyd i form af højtalere eller hovedtelefoner. Vær opmærksom på, at du selv skal tilpasse dit lydniveau. Du skal hverken have mikrofon eller webcam for at deltage i et online kursus.
Hvilket sprog er online kurserne på?
Vores online kurser er på dansk eller engelsk.
Kan jeg få en kvittering/dokumentation for gennemført kursus?
Ja, i kursets menu klikker du på punktet ”Completion Status”. Husk at tillade pop-ups i din browser, da status åbner i et nyt vindue. Du kan nu vælge ”Print Report”, og et nyt vindue åbner med en samlet ”Completion Status Report”, som du kan printe ud eller ”printe” som pdf-fil og gemme på din pc.
Har I andre online kurser?
Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på +45 72 20 30 00 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.
Kan vi købe adgang til flere personer?
Hvis I er en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på +45 72 20 30 00 eller kurser@teknologisk.dk
Hvordan sikrer jeg fuldt udbytte af online kurset?
Vi anbefaler, at du sætter tid af til at gennemføre kurset et sted, hvor du kan sidde uforstyrret. Book fx tid i din kalender, og benyt muligheden for gentagelse og forståelsestests.

<< Tilbage til 'Online kurser'