Forberedelse er alfa omega for en succesfuld lønforhandling

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Forberedelse til lønforhandling

Forberedelse er alfa omega for en succesfuld lønforhandling

2 min.

En succesfuld lønforhandling afhænger af, om du er godt forberedt. Ønsker du en lønstigning eller andre goder, så er det en god idé at gøre op med dig selv, hvad du forventer af samtalen og forberede gode arguementer for dine ønsker.

Overordnet anbefaler vi at du forbereder:

  • Hvad dine ønsker og grænser er
  • Hvad din markedsværdi er
  • Hvilke resultater og værdier du har skabt for virksomheden
  • Hvilke du kan skabe i fremtiden


Hvad er forhandlingens ideelle resultat og hvad er dine alternativer?

Gør op med dig selv, hvad forhandlingens ideelle resultat er - er det mere i løn og hvor meget? Gør derudover op med dig selv, hvad dine alternativer er. Hvis du kun kommer med ét krav og det bliver afvist, så risikerer du at gå tomhændet derfra.

Efteruddannelse - et godt alternativ til lønforhøjelse

Hvis det ikke lykkes for dig at få din leder til at sige ja til din lønforhøjelse, så er det en rigtig god idé at forberede alternativer. Efteruddannelse er et godt alternativ, da du øger din markedsværdi og dermed dit potentiale for efterfølgende lønforhøjelse.

Argumenter for udbyttet for både dig og virksomheden

Med efteruddannelse sikrer du din markedsværdi, du udvikler din karriere og virksomheden får gavn af din nye viden og forbedrede kompetencer. Hvis du har forberedt dig godt, bør du have nok argumenter til at vinde din sag.

Vil du vide mere? 

Se vores store udvalg i kurser, uddannelser, konferencer, webinarer osv. her, og find det som passer bedst til dig og dine behov: