Fordelene ved VBA-programmering

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

logo VBA

Fordelene ved VBA-programmering

2 min.

Hvad er VBA-programmering?

VBA står for Visual Basic for Applications og er et programmerings – og makrosprog, der ofte bruges til applikationer. Det bruges blandt andet i Microsoft Office applikationer og anvendes især i Excel. Derfor virker VBA-programmering også på alle maskiner med Office. 

Sproget kan bruges til at automatisere processor i de anvendte programmer og spare dig for en masse tid, da det hjælper med at udvikle egne funktioner og kommandoer f.eks. i Excel. 

Excel kan tillade dig at gøre en række ting inden for sin planlægning struktur, såsom føre lister med data, budgetter, analyser, fakturaer, oprette diagrammer osv. Dette kan VBA gøre både nemmere og hurtigere, ved at få udviklet egne funktioner og kommandoer, eksempelvis ved at oprette knapper til at udføre opgaver. Dermed vil den konkrete opgave også altid blive udført på præcis samme måde hver gang. 

Hvorfor vælge VBA-programmering? 

Ved at tilegne sig egenskaber med VBA -programmering, vil man kunne optimere det daglige arbejde. Arbejder du meget med Microsoft Excel til daglig, vil et kursus i VBA-programmering være en stor fordel. 

VBA-programmering vil også være en fordel for dig, der arbejder i Word, PowerPoint og Access, da det giver brugerne mulighed for at tilrette og udvikle programmers funktioner. VBA kan bruges til at automatisere processor i programmer og spare dig tid i hverdagen. 

Du skal vælge VBA-programmering fordi: 

  • Det er bedre end manuelle indtastninger 
  • Det kan spare dig tid
  • VBA virker på alle maskiner med Office
  • Det skaber ensartethed i opgaveudførsel og resultater
  • Du kan oprette knapper til at udføre opgaver for dig.

Vil du vide mere? 

Læs meget mere om vores kurser i VBA-programmering og find ud af, hvilket kursus der passer bedst til dine og jeres behov.