Kurser

Adaptivt onlinekursus 
Online læring, der tilpasses til dig og dit niveau

Gode arbejdsvaner til en effektiv hverdag

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  2.499
ekskl. moms
Nr. 91306 P

Få værktøjerne, så du bliver bedre til at planlægge og prioritere dine opgaver. Du får metoderne til at styrke din tidsstyring og håndtere afbrydelser og overspringshandlinger. Kursets fokus på at skabe nye vaner, vil øge dit overskud i en travl hverdag.

Grafik der beskriver fordelene ved adaptive onlinekurser

Styrk din trivsel, når du planlægger og prioriterer dit arbejde bedre

Gør noget ved de voksende bunker og hyppige afbrydelser med et adaptivt onlinekursus i effektive arbejdsvaner. Kurset er for dig, der gerne vil skabe en mere overskuelig hverdag med bedre overblik, så du når mere på mindre tid. Du får metoder, der kan understøtte din trivsel og arbejdsglæde, fordi du har styr på tingene.

Udbytte

  • Få effektive måder til at prioritere dine opgaver og skabe overblik
  • Få redskaber til at planlægge din tid og bruge to-do lister mere effektivt
  • Få styr på informationsflowet, så du kan håndtere afbrydelser og blive mere struktureret
  • Få metoder til at nå mere på mindre tid

Det får du på et adaptivt onlinekursus

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Indhold

  • Realistisk planlægning og estimering af opgaver
  • Prioriteringsværktøjer til at skabe overblik
  • Fra langtidsplanlægning til daglig to do liste
  • Tips til at forebygge og håndtere afbrydelser, overspringshandlinger og tidsrøvere

Kurset er udviklet i samarbejde med Line Ullmann, der er specialist i effektive arbejdsvaner. Hun har bl.a. skrevet bogen ’10 effektive arbejdsvaner’, som kurset tager afsæt i.

Form på et adaptivt onlinekursus

På et adaptivt onlinekursus får du direkte adgang til kurset, når du har tilmeldt dig. Du har adgang til kurset i et helt år, og du vil kunne tage undervisningen hvor og hvornår, det passer dig. Adaptiv læring bruger kunstig intelligens til at analysere din præstation. Til forskel fra andre onlinekurser bliver al indhold tilpasset til dig, dit niveau og dine behov, så du slipper for at bruge tid på alt det, som du allerede ved. Du kan i stedet bruge din energi der, hvor du har brug for at lære, så din læringsrejse på kurset bliver unik og personlig.

Tiden, du bruger på kurset, er individuel, da det kommer an på din eksisterende viden inden for feltet, og hvor hurtigt du tilegner dig ny viden. Du kan løbende følge med i, hvor meget af kurset du har gennemført, og du vil konstant kunne se et estimat på den resterende tid. Et par uger efter du har gennemført kurset, får du et genopfriskningsmodul, som hjælper dig til at fastholde læringen.

 

Overvejer du et adaptivt onlinekursus?

Med adaptive onlinekurser på Teknologisk Institut tilpasses kursets indhold præcist til dig og dine behov, så du får det maksimale udbytte af undervisningen. Det adaptive element tilpasser sig konstant til dit niveau, så du slipper for at bruge tid på alt det, du allerede ved, og du kan i stedet bruge din energi der, hvor du har brug for mere læring.

Læs mere om adaptiv læring, og hvordan kurserne fungerer