Hvad er ISTQB, og hvordan kommer du i gang?

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Billede af ISTQB Logo

Hvad er ISTQB, og hvordan kommer du i gang?

2 min.

Har du fået mod på at lære mere om ISTQB? Så kan du få et kort overblik herunder. 

ISTQB er en forkortelse for International Software Testing Qualifications Board og er en måde at få en international anerkendt certificering i softwaretest.

ISTQB er overordnet 

42558

Med en ISTQB certificering får man et grundlæggende kendskab til elementerne i softwaretest; herunder testfaser, testteknikker og teststyring.

ISTQB er en metode til at teste software professionelt og kan være til gavn for testere, testledere, test managere, udviklere og projektledere, som har brug for at kunne udføre softwaretests.

Med ISTQB softwaretest kan man kvalitetssikre software både under og efter udviklingsprocessen og dermed undgå fejl og mangler i softwaren.

Sådan kommer du i gang

Du kan komme i gang med ISTQB med et kursus, hvor du får styr på tilgangen i softwaretest, den danske terminologi, effektivisering af softwaretest, værktøjer og best practice.

Som bevis på dine evner får du en ISTQB certificering, som er international anerkendt.

Med et kursus i ISTQB Foundation får du styr på de mest basale ting i softwaretest.

Ønsker du at bygge videre på din ISTQB Foundation, kan du f.eks. tage et kursus i ISTQB Advanced Test Manager eller ISTQB Advanced Test Analyst, hvor du vil få forøget kendskab til planlægning, ISTQB terminologier og udvide din professionelle tilgang til kvalitetssikring af software. 

Vil du vide mere?

Se hele vores udvalg af kurser i ISTQB: