Hvad er Microsoft Dynamics 365?

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

39645 - GIF

Hvad er Microsoft Dynamics 365?

3 min.

Microsoft Dynamics 365 er Microsofts cloudbaserede platform til virksomheder, der samler de applikationer, du har behov for i din forretning i én samlet løsning.

Dynamics 365 er til virksomheder, der ønsker en mere struktureret proces og sammenhængende ramme, der hjælper med at strømline forretningsprocesser og procedurer.

Microsoft Dynamics 365 er en videreudvikling af ERP-platformene Dynamics AX og NAV, som samtidig integrerer CRM.

Hvad kan Microsoft Dynamics 365?

Systemet er yderst brugervenligt og fleksibelt, fordi det ligger i skyen og det kan derfor anvendes af dig og dine medarbejdere, hvad enten I er på kontoret, hjemme eller på farten. At det ligger i skyen betyder også, at du kan vinke farvel til dyre indkøb og udrulninger af nye versioner – og at du altid har en sikker og konkurrencedygtig IT-platform.

Dynamics 365 samler intelligente og køreklare ERP og CRM-applikationer, innovative dataanalyse-muligheder og workflows i skyen. Platformen integrerer desuden problemfrit med Power BI, Office 365 og applikationer, der giver jer fordelene ved kunstig intelligens.
Dynamics 365 er modulært opbygget, sådan at du kan starte med at implementere de applikationer, der hurtigst skaber værdi i din virksomhed.

Hvorfor skal du benytte Microsoft Dynamics 365?

Med Microsoft Dynamics 365 får du et effektivt værktøj, som understøtter både salg, marketing og kundeservice i din virksomhed. Systemet er en kundedatabase, som indeholder værktøjer, der hjælper med at vedligeholde og udvikle relationen til eksisterende og potentielle kunder - dette giver grundlag for de bedste kundeoplevelser og skaber langsigtede relationer.

Med Dynamics 365 får I let adgang til alle data fra indkommende kanaler og I bliver dermed i stand til at:

  • Optimere salg og dermed hente flere ordrer hjem
  • Få mere ud af jeres marketingbudget
  • Skabe basis for en bedre kundeservice

Hvorfor bør du uddanne dig inden for Microsoft Dynamics 365?

Ved at efteruddanne dig inden for Microsoft Dynamics 365:

  • styrker du dine kompetencer
  • bliver du en mere attraktiv ressource både for din nuværende, samt fremtidige arbejdsplads
  • styrker du din markedsværdi
  • styrker du dine karrieremuligheder
  • styrker du dine muligheder for at få mere i løn

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om efteruddannelse inden for Microsoft Dynamics 365? Hos Teknologisk Institut udbyder vi en bred vifte af kurser inden for Microsoft Dynamics 365, både for dig der er ny inden for Dynamics, og dig der allerede har erfaring.