Hvad er Microsoft Project (MS Project)?

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Billede af Microsoft Project Logo

Hvad er Microsoft Project (MS Project)?

3 min.

Mange kender nok til Microsoft, men har ikke kendskab til alle de forskellige udgaver og programmer der findes, f.eks. Microsoft Project. Derfor vil denne artikel forsøge at give dig et overblik over, hvad Microsoft Project er.

Microsoft Project er en digital projektstyringsplatform, der er tilknyttet Microsoft Office.

Microsoft Project fungerer som en ekstra app i Microsoft Office og kaldes i daglig tale også for MS Project.

Microsoft Project er en hjælpende hånd i projekter, da det giver konkrete metoder i appen, som kan bruges i projektstyring. Appen hjælper med organisering af de mange dele i et projekt og er derfor et meget brugbart og konkret værktøj.

infografik

Mange projektledere anvender programmet til at strømline deres projekter, da det hjælper med at give et godt og dybdegående overblik også visuelt, uanset hvor mange som deltager i projektet. Det skaber også rammerne for god kommunikation og samarbejde grundet mulighederne i appen.

Deltagerne kan følge med i projektet, og det kan tilgås alle steder fra, uanset hvor man geografisk sidder og arbejder fra.

Microsoft Project kan bruges til alt fra både små til store projekter og kan tilpasses efter behov og antal deltagere og gør projektstyring enkel.

En af fordelene ved MS Project er også, at appen gør dynamisk planlægning muligt, så opgaver, deltagere mm. hele tiden kan tilpasses efter ændringer og tilføjelser.

Vil du vide mere?

Hos Teknologisk Institut tilbyder vi et stort udvalg af kurser i Microsoft Project, alt efter hvad dine behov er.

Vi tilbyder f.eks.:

Du kan også se hele udvalget af MS Project kurser herunder: