Læringsserie om arbejdsglæde og trivsel

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Få gode råd til Arbejdsglæde og trivsel

Læringsserie om arbejdsglæde og trivsel

At gå på arbejde bør være en kilde til energi, mening og værdi, men kan for mange være en drænende, sur og stressende pligt.

For at opnå et bedre arbejdsliv er det vigtigt, at du sætter dig selv og dit velbefindende i fokus – og denne læringsserie er en god start. Jo gladere du er, og jo bedre du trives på arbejdspladsen, des bedre præsterer du og minimerer risikoen for at brænde ud og blive stresset. 

Vi har udviklet en læringsserie til kr. 0, hvor du får konkrete værktøjer, gode råd og inspiration til at håndtere din arbejdsglæde og trivsel. Med læringsserien modtager du hver dag i 6 dage en mail med et modul om arbejdsglæde og trivsel.

Gennem artikler, podcasts, videoer og sjove tests lærer du bl.a. at skabe et bæredygtigt arbejdsliv ved at styrke din selvtillid, forebygge stress og øge din motivation. Du får gode råd, metoder og værktøjer, der kan anvendes direkte i din hverdag.

 

Sådan deltager du:
Læringsserien koster 0,- kr. og du kan tilmelde dig ved at udfylde denne formular:

 

Læs mere om hvordan vi behandler din data

*Sociale medier: Facebook, Instagram og LinkedIn